ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Θα απαντήσω αναλυτικά στην αθλιότητα και την ασχετοσύνη της κ. Αντωνίου

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: Θα απαντήσω αναλυτικά στην αθλιότητα και την ασχετοσύνη της κ. Αντωνίου

«Τούρκος» έγινε η Ολυμπία Τελιγιορίδου με τα σχόλια της Μαρίας Αντωνίου περί ταξιδίων της κυβερνητικής Βουλευτού. Το πρώτο δείγμα είναι ένα μικρό αλλά εκρηκτικό σχόλιο στο Facebook το οποίο όμως υπόσχεται πολύ…πόνο μετά την επιστροφή της κας Τελιγιορίδου από την Τουρκία όπου βρίσκεται σε επίσημη αποστολή της Ελληνικής Βουλής στην συνδιάσκεψη των Παρευξείνιων χωρών, ως εισηγήτρια για την κοινωνική αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας.

«Θα απαντήσω αναλυτικά στην αθλιότητα και την ασχετοσύνη της κ. Αντωνίου όταν επιστρέψω από την Τουρκία στην οποία βρίσκομαι σε επίσημη αποστολή της Βουλής, στην συνδιάσκεψη των Παρευξείνιων χωρών, εκπροσωπώντας την Ελλαδα, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας έχοντας το ρόλο της εισηγήτριας για την κοινωνική αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Η αθλιότητα και η συκοφαντία κάποιων για να κρύψουν την ανικανοτητά τους ότι δήθεν κάνω ταξίδια, έχουν όρια.»

 

 

tel

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια