Νέο ξενοδοχείο για Μουζενίδη

Αρχική » Ελλάδα » Νέο ξενοδοχείο για Μουζενίδη

Το Mouzenidis Group και η συλλογή ξενοδοχείων Bomo Club υποδέχονται νέο μέλος – το ξενοδοχείο Palace Hotel 4* στην περιοχή της Γλυφάδας. Το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας βρίσκεται στην περιοχή Γλυφάδα, στην Αθήνα και αποτελεί ιδανική προσθήκη στην συλλογή ξενοδοχείων του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή της Γλυφάδας, απέχει μόλις 12 χμ από το κέντρο της Αθήνας και 20 χμ από το λιμάνι του Πειραιά το οποίο αποτελεί αφετηρία για ονειρεμένες κρουαζιέρες στα νησιά του Σαρωνικού. palace-hotel

palace-hotel

Το ξενοδοχείο διαθέτει ανανεωμένο περιβάλλον με άνετα δωμάτια, εστιατόριο, μπαρ, πισίνα, συνεδριακό κέντρο και υποστηρίζει ιδανικά το concept Bomo Club Romantic καθώς ενδείκνυται για ρομαντικές επετείους, οικογενειακές εορτές, και ρομαντικές διακοπές ζευγαριών. Οι προσφερόμενοι τύποι διαμονής είναι ΒΒ (διαμονή με πρωινό) και ΗΒ (ημιδιατροφή, διαμονή με πρωινό και βραδινό).
To ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες της Αθήνας, που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς αλλά και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν καλοκαιρινές διακοπές και τον Ελληνικό ήλιο και θάλασσα διαμένοντας μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Για τους πελάτες που φιλοξενούνται εκεί προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε πληθώρα εκδρομών που διοργανώνει η Mouzenidis Travel κατά τις οποίες μπορεί να επισκεφτεί όλα τα σημεία αρχαιολογικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια