Καστοριά: Με Μπουλντόζες έρχεται αύριο ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Καστοριά: Με Μπουλντόζες έρχεται αύριο ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης

Στην Καστοριά έρχεται και δημιουργεί σασπένς ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης. Η επίσκεψη του έχει ανακοινωθεί σε όλους τους δημοσιογράφους με αφορμή την πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου της βουλευτού κας Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο δημαρχείο Καστοριάς.

Το σίγουρο είναι ότι οι ανακοινώσεις θα περιέχουν μπουλντόζες. Το ερώτημα είναι αν αυτές θα χρησιμοποιηθούν για κατεδάφιση ή για ανέγερση…

Η απάντηση θα δοθεί αύριο Τρίτη 31 Μαΐου στις 19:30 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ολυμπίας Τελιγιορίδου και όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης της κατασκευής του Αστυνομικού Μεγάρου.

Και μάλιστα απ ότι φαίνεται θα ανακοινωθεί και βραχυπρόθεσμος ορίζοντας έναρξης του έργου (Κάτι ακούγεται για Φθινόπωρο).

Μεγάλη μέρα για την Ολυμπία Τελιγιορίδου που βλέπει να παίρνουν σάρκα και οστά οι πολύμηνες προσπάθειες της σχετικά με την εξεύρεση λύσης για το εν λόγω ζήτημα.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια