ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της έκθεσης γούνας της Καστοριάς - OlaDeka

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της έκθεσης γούνας της Καστοριάς

«Από την επικοινωνία μου με τους εκθέτες, τα αποτελέσματα που περιμέναμε δεν ήρθαν. Ο πρόεδρος του Προφήτη Ηλία μου είπε ότι δεν έγιναν και πολλά πράγματα αλλά ούτε και ότι δεν έγινε και τίποτα. Οι επισκέπτες που ήρθαν ήταν λιγότεροι από το αναμενόμενο και γι αυτό κάναμε και παράπονα και στον υφυπουργό εξωτερικών κ. Μάρδα. Βέβαια κάποιοι “το ρίχνουν” στο θέμα της βίζας, ας το ρίξουμε προς το παρόν εκεί…Θα περιμένουμε από Δευτέρα να δούμε πόσοι ήταν οι εμπορικοί επισκέπτες στην έκθεση της Καστοριάς και τι έγινε σε εμπορικό επίπεδο. Ο απολογισμός είναι το κύριο ζητούμενο για να ξέρουμε που βαδίζουμε και πόσο καλά κάνουμε αυτά που πρέπει.

Κόσμο στους διαδρόμους είδα να κυκλοφορεί πολύς. Είδα γνωστούς και φίλους από την Ιταλία οι οποίοι ήρθαν αλλά δεν μου είπαν ότι αγόρασαν ή παρήγγειλαν. Εύχομαι να μείνουν ευχαριστημένοι οι 103 εκθέτες της φετινής έκθεσης γούνας της Καστοριάς.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι ο κύκλος των εκθέσεων δεν κλείνει φέτος από την Καστοριά αλλά από την έκθεση του Πεκίνου στις 15 με 18 Μαΐου. Δηλαδή ανοίγουν και κλείνουν τον ετήσιο κύκλο των εκθέσεων πλέον οι συνάδελελφοι μας οι Κινέζοι. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δημιουργεί πρόβλημα γιατί όποιος έχει το «κλείσιμο» μπορεί να έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εγώ πάντως εύχομαι καλύτερα αποτελέσματα να έχει η έκθεση της Καστοριάς.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria