Στις 18:00 φτάνει στην Αθήνα το Άγιο Φώς

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ 17 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

Αρχική » Ελλάδα » Στις 18:00 φτάνει στην Αθήνα το Άγιο Φώς

Στις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να αφιχθεί στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» η ελληνική αντιπροσωπεία που μεταφέρει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα

Την αντιπροσωπεία, που αναχώρησε για τον Πανάγιο Τάφο σήμερα το πρωί, απαρτίζουν οι Γιάννης Αμανατίδης, υφυπουργός Εξωτερικών, Όλγα Γεροβασίλη, κυβερνητική εκπρόσωπος, Αθανάσιος Μπούρας, βουλευτής – αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, βουλευτής -υπεύθυνος της Βουλής των Ελλήνων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας και Λευτέρης Κρέτσος, γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Εκ μέρους της ελληνικής εκκλησίας, συμμετέχουν ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας, Θεολόγος και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτης Δαμιανός.

Το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στη συνέχεια σε 17 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα με έκτακτες πτήσεις της Aegean και της Olympic Air προς Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Χίο, Μυτιλήνη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Λήμνο.

Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί και με τις προγραμματισμένες πτήσεις προς Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο και Ιωάννινα.

H προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό, για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση, από τις 9.30 έως τις 10.20 το βράδυ.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια