Ο Θέμης Μουμουλίδης για την έκθεση γούνας Fur Excellence In Athens (FEA)

Αρχική » Γούνα » Ο Θέμης Μουμουλίδης για την έκθεση γούνας Fur Excellence In Athens (FEA)

Την έκθεση FurExcellenceinAthens 2016 που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας σε συνεργασία με την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γούνας , στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN του  Αεροδρομίου, επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Απριλίου  ο βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης συνοδεύοντας τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουριμού κ. Γιώργο Σταθάκη.

Στη συνέχεια δόθηκε  συνέντευξη τύπου στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός και οι   βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ο Θέμης Μουμουλίδης ανέφερε: «Η γούνα ανήκει στις παραδοσιακές παραγωγές της περιοχής. Μετρά περισσότερα από 470 χρόνια παραγωγικής δραστηριότητας. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του κλάδου, καθώς η γούνα σήμερα αποτελεί το τρίτο κατά σειρά μέγεθος οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής μετά τη ΔΕΗ και την γεωργο-κτηνοτροφία. Τάσσομαι στο πλευρό των γουνοπαραγωγών και ταυτόχρονα επισημαίνω ότι πρέπει να γίνουν σεβαστοί και να τηρούνται όλοι οι κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος σε όλες τις εγκαταστάσεις  γουνοφόρων  ζώων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας».

Ο υπουργός άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των γουνοπαραγωγών και δεσμεύθηκε  να προωθήσει ενέργειες για την λήψη σειράς μέτρων για την ανάπτυξη του κλάδου στην περιοχή, καθώς και να επισκεφτεί σύντομα την περιοχή μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμη Μουμουλίδη

Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια