«ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ», ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ - OlaDeka

«ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ», ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ

Στο παρακάτω video θα δείτε την Ντόρα Μπακογιάννη να έχει το θράσος να κουνά το δάχτυλο σε έναν πολίτη και να του λέει «ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ».


Καλά να πάθετε λοιπόν Έλληνες πολίτες που ψηφίζετε τόσα χρόνια την Ντόρα Μπακογιάννη και όλη της την οικογένεια για να σιτίζονται οικογενειακώς στο δημόσιο πρυτανείο.

Και φυσικά γνωρίζετε ότι η κυρία Μπακογιάννη δεν επαγγέλεται κάτι άλλο εκτός από επαγγελματίας βουλευτής.

Ξέχασε η κυρία Μπακογιάννη ότι έγινε υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση του μπαμπά της…
Ξέχασε ότι επί των ημερών της, στο ΥΠΕΞ, δραπέτευσε στο εξωτερικό ο Καραβέλας που διώκονταν για την υπόθεση siemens.

Κατηγορεί η κυρία Μπακογιάννη τους πολίτες ότι ψήφισαν τον Γιωργάκη Παπανδρέου και ξεχνά ότι αυτή τον στήριξε στο πρώτο μνημόνιο με την ψήφο της.
Ξεχνά ότι ίδρυσε τη Δημοκρατική Συμμαχία κατηγορώντας, για να υφαρπάσει την ψήφο μας, τον δικομματισμό.
Και όταν απέτυχε να μπει στη Βουλή, ξαναγύρισε με την ουρά στα σκέλια στη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, τον οποίο λίγους μήνες πριν κατηγορούσε ως αρχηγός του κόμματός της.

Κατηγορεί τους δημοσίους υπαλλήλους και θεωρεί ότι αυτοί φόρτωσαν την Ελλάδα με το σημερινό χρέος και ξεχνά ότι ο διορισμός χιλιάδων υπαλλήλων έγινε από την οικογενειά της και την ίδια ώστε να διασφαλίσουν οικογενειακώς τις πολυπόθητες ψήφους.

Λέει στους Έλληνες καλά να πάθουν και ξεχνά ότι αυτή είναι σκληρή και κυνική υποστηρίκτρια των μνημονίων, δηλαδή της φτωχοποίησης του Έλληνα πολίτη, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας.

Μιλάει για μεταρρυθμίσεις και δεν έκανε την απλή, απλούστατη μεταρρύθμιση. Να μην επιτρέπεται σε άτομα της ίδιας οικογένειας να πολιτεύονται και να βρίσκονται ταυτοχρόνως στη Βουλή. Γιατί αλλιώς, μιλάμε για κληρονομική “δημοκρατία” και όχι κοινοβουλευτική.

Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μας κουνούν με θρασύτητα το δάχτυλο ;
Σίγουρα οι Έλληνες πολίτες που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν, χωρίς να σκέπτονται ότι η κατοχή θέσεων στη Βουλή, με οικογενειακό πρόσημο, είναι σύμπτωμα ασθένειας του πολιτικού συστήματος και ένδειξη φαυλοκρατίας και κομματοκρατίας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα δικά σας παιδιά δεν θα έχουν ποτέ τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στη Βουλή ; Γιατί απλούστατα δεν μπορούν να προσπελάσουν το φαύλο κομματικό σύστημα και τους κανόνες που έχουν φτιαχτεί για να παίζουν ορισμένοι το παιχνίδι της εξουσίας και να βρίσκονται πάντα μέσα σε αυτή.

Αιδώς Αργείοι…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria