Saga Furs:Στον Ναούμ Δίτσιο το TopLotSaga® LumiRoyal των Silverfox - OlaDeka

Saga Furs:Στον Ναούμ Δίτσιο το TopLotSaga® LumiRoyal των Silverfox

Ισχυρός ανταγωνισμός για τα αρσενικά Black και Mahogany

Η προφορά των αρσενικώνBlack και Mahogany πωλήθηκε κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε σταθερές και αυξημένες τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα τιμών. Σημαντικά υψηλότερες τιμές σημειώθηκαν στα υψηλής ποιότητας γουνοδέρματα τύπου velvet. Η Κίνα συνέχισε να κυριαρχεί στην δημοπρασία με καλή υποστήριξη από την Κορέα, την Ευρώπη και την Ρωσία.

Η προσφορά θηλυκών Saga® Black και Mahoganyfemales πωλήθηκε σε ποσοστό 95% σε σταθερές τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα. Η Κίνα κυριάρχησε στις αγορές, με καλή υποστήριξη από την Κορέα και την Ευρώπη. Το TopLotSaga® LumiRoyal των θηλυκών Black αγοράστηκε από την εταιρίαLiaoningRuixinImport & ExportCo. Ltd., China.

Ισχυρή ζήτηση Finnraccoon για fashion collections

Σήμερα συνεχίστηκε η δημοπρασία Μαρτίου της SagaFurs με την πώληση των Finnraccoon. Ή μεγάλη προσφορά πωλήθηκε σε ποσοστό 100 % σε σταθερές τιμές κυρίως στην ευρωπαϊκή και κορεάτικη βιομηχανία μόδας.

Η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα στην Ρωσική αγορά επηρέασε την σημερινή πώληση των γουνοδερμάτων fox δεδομένου ότι η Ρωσία είναι συνήθως η μεγαλύτερη αγοράστρια για τους περισσότερους από τους τύπους που δημοπρατήθηκαν σήμερα. Οι Silverfox πωλήθηκαν κατά 65 % σε τιμές μειωμένες κατά 10-20% σε σύγκριση με τα επίπεδα της δημοπρασίας Δεκεμβρίου. Κάποιοι άλλοι τύποι fox είχαν επιλεκτική ζήτηση και αγοράστηκε λιγότερη από την μισή προσφορά. Οι κύριοι αγοραστές ήταν η Ευρώπη και η Κορέα.

Το TopLotSaga® LumiRoyal των Silverfox αγοράστηκε από τον κ. Ναούμ Δίτσιο και κα VictoriaXia για την εταιρία HebeiRuiBaoYuanFurCoLtd., China.

Η δημοπρασία συνεχίζεται σήμερα με την εκποίηση μικρού μεγέθους Blue και Shadowfox.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria