Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων στην Ειδομένη

Φωτογραφίες

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων στην Ειδομένη

Η Ομοσπονδία των Συνοριακών Φυλάκων βρέθηκε στην Ειδομένη προκειμένου  να ενημερωθεί για τα προβλήματα των αστυνομικών που δίνουν τη μάχη της εθνικής υπερηφάνειας, ακροβατώντας στα όρια της ευτέλειας και της εξαθλίωσης, όπως ενημερώνει στο facebook ο πρόεδρος της Παναγιώτης Χαρέλας.

Η ΠΟΣΥΦΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ : Στην πρώτη γραμμή διαχείρισης των προσφυγικών ροών στην Ειδομένη, βρέθηκε σήμερα η ΠΟΣΥΦΥ μαζί και με το προεδρείο της Ένωσης της Θεσ/νικης για τα προβλήματα των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί. Ενημερωθήκαμε από κάθε συνάδελφο, για τις ελλείψεις και τους κινδύνους όσο η κατάσταση εκεί καθημερινά χειροτερεύει. Δεν θα τους αφήσουμε μόνους και κάθε πρόβλημα θα μεταβιβάζεται στην Ηγεσία όπως επιβάλλεται.

Απαράδεκτες οι συνθήκες υγιεινής για όλους. Μετανάστες και εργαζόμενους. Απαράδεκτες και οι συνθήκες ασφάλειας για τους συναδέλφους αλλά και διαμονής των προσφύγων. Παρήγορο, όλη η αστυνομική Ηγεσία της Διεύθυνσης του Κιλκίς ένα με το κατώτερο προσωπικό μέσα στον καταυλισμό.

Και στο βάθος ένα μεγάλο ηλεκτρονικό banner καλωσόριζε τους πρόσφυγες : ” Welcome to Eidomeni – Greece …“.

Οι συνοριοφύλακες στον καταυλισμό της Ειδομένης συνάντησαν και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς.

Στον καταυλισμό της Ειδομένης συναντήσαμε την Παρασκευη και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Κιλκίς για …τρίτη φορά.Δεν είναι λίγες οι φορές που μεταφέρουμε προβλήματα και άμεσα επιχειρείται η επίλυσή τους. Με θετική διάθεση – που αλλού – στο μέρος του καταυλισμού τον οποίο επισκέπτεται καθημερινώς, προσφέρθηκε να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού, για την επίλυση των ζητημάτων που μας μετέφεραν οι συνάδελφοι“, επισήμανε στο facebook o αντιπρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, Γιάννης Τοτονίδης

POSYFY-eidomeni

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια