ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΣΕ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ

"Δεν θα υποκύψουμε στις απειλές εκείνων που προσπαθούν να τους εκφοβίσουν και να καταστρέψουν με τις παράνομες ενέργειές των τα δασικά οικοσυστήματα"

xyla
Αρχική » Ελλάδα » ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΣΕ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ

“Δεν θα υποκύψουμε στις απειλές εκείνων που προσπαθούν να τους εκφοβίσουν και να καταστρέψουν με τις παράνομες ενέργειές των τα δασικά οικοσυστήματα”

Επισημαίνουμε ότι οι Δασικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, με τη συνεργασία και

Με αφορμή το περιστατικό απρόκλητης επίθεσης την 7-2-2016 σε βάρος δασικών υπαλλήλων του Δασαρχείου Κόνιτσας σε διενεργούμενο έλεγχο για παράνομη υλοτομία και μεταφορά καυσοξύλων στη περιφέρεια της Τ.Κ. Πύργου του Δήμου Κόνιτσας, πληροφορούμε ότι οι Δασικοί υπάλληλοι, στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων τους, θα εντείνουν την προσπάθειά τους για την πάταξη των περιστατικών λαθροϋλοτομίας και παράνομης διακίνησης δασικών προϊόντων και δεν θα υποκύψουν στις απειλές εκείνων που προσπαθούν να τους εκφοβίσουν και να καταστρέψουν με τις παράνομες ενέργειές των τα δασικά οικοσυστήματα.

Επισημαίνουμε ότι οι Δασικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, με τη συνεργασία και των άλλων συναρμόδιων Υπηρεσιών (Αστυνομική Αρχή, Θηροφυλακή) θα διενεργούν αδιαλείπτως περιπολίες και ελέγχους στα δάση της περιοχής μας και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματικότερη προστασία των δασικών οικοσυστημάτων, την εξάλειψη των περιστατικών λαθροϋλοτομίας και παράνομης θήρας, την παράνομη διακίνηση δασικών προϊόντων, καθώς και τη δίωξη, σύλληψη και δικαστική τιμωρία των παρανομούντων.

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

σ.σ. Παρατηρούμε ότι το παράνομο σύστημα λαθρουλοτομίας και λαθρεμπορίας καλά κρατεί στις διοικητικές περιφέρειες Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας. Τα αποστήματα «σκάνε» παντού. Να θυμίσουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα και στην Καστοριά, μετά από αναφορά – καταγγελία για καταστροφή φυσικού περιβάλλοντος – λαθρουλοτομία – λαθρεμπορία – εισφοροδιαφυγή – παράβαση καθήκοντος κρατικών αξωματούχων και υπαλλήλων στην Καστοριά.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα. 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια