«Φεύγω, γιατί την Ελλάδα την κυβερνούν, δύο πούστηδες και μια πουτάνα!..» - OlaDeka

«Φεύγω, γιατί την Ελλάδα την κυβερνούν, δύο πούστηδες και μια πουτάνα!..»

Ο Γιώργος Κουρής υπενθυμίζει στον Αλέξη Τσίπρα τι έκαναν στον Καραμανλή οι εκδότες

“Να δώσει τις νέες άδειες για την τηλεόραση σε έντιμους ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο και δεν έχουν μπλεχτεί ποτέ σε σκάνδαλα…”, καλεί ο Γιώργος Κουρής τον Αλέξη Τσίπρα με άρθρο του στην Κontra. Μάλιστα του θυμίζει τι έχει πει οΚωνσταντίνος Καραμανλής στο αεροδρόμιο καθώς εγκατέλειπε την Ελλάδα με το όνομα Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Γράφει ο Γιώργος Κουρής>

ΓΙΑ άλλη μια φορά, θέλουμε να επαναλάβουμε ότι όσο πιο φθηνές θα είναι οι άδειες για την ίδρυση τηλεοπτικών σταθμών και όσο μικρότερο θα είναι το κόστος λειτουργίας τους, τόσο μεγαλύτερες και περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν, για να αποκτήσει η χώρα πραγματικά ελεύθερα και ανεξάρτητα κανάλια, χρήσιμα στο λαό και στη δημοκρατία…

ΟΤΑΝ το κόστος μιας άδειας καναλιού μαζί με το ετήσιο κόστος λειτουργίας του, αξίζει μια ολόκληρη περιουσία και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα στην οποίαν ο διαφημιστικός τζίρος έχει πέσει κατακόρυφα, μόνο πλούσιοι, βρομιάρηδες και καταφερτζήδες, που έχουν βγάλει λεφτά με κλεψιές ή με κομπίνες, θα πάνε να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που θα προκηρύξει μέσα στις επόμενες μέρες η κυβέρνηση…

ΚΑΝΕΝΑΣ έντιμος επιχειρηματίας, που έχει ΙΔΡΩΣΕΙ, για την περιουσία που έχει κάνει, δεν θα πάει να ΡΙΣΚΑΡΕΙ σ΄ ένα τομέα, στον οποίον μέχρι τώρα επικρατούσαν Νταβατζήδες – χειρότεροι από τους παλιούς μαχαιροβγάλτες της Τρούμπας – και διεφθαρμένοι, οι οποίοι ανέβαζαν και κατέβαζαν υπουργούς και Πρωθυπουργούς.

ΠΡΕΠΕΙ να ΠΡΟΣΕΞΕΙ πάρα πολύ ο Αλέξης και να μην εμπιστεύεται κανέναν, γιατί η δύναμη που μπορεί να αποκτήσει κάποιο κανάλι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ. Και να μην ξεχνά ότι αύριο μπορεί να μην είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Παπανδρέου, από τον παππού μέχρι τον εγγονό, άκουγαν ΛΑΜΠΡΑΚΗ και τους έπιανε… τραμπάκουλο(!) και πίστευαν όλοι τους, ότι για όλες τις «ατυχίες» τους, έφταιγε το Συγκρότημα(!) γεγονός που δεν ήταν βέβαια απολύτως αληθινό… Η πραγματικότητα είναι ότι για το 50% έφταιγε το συγκρότημα Λαμπράκη και το άλλο 50% έφταιγε το… κεφάλι τους, το οποίο σε πολλούς ήταν… κούφιο, διεφθαρμένο και άφιλο…

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Καραμανλής φεύγοντας κρυφά το 1963 για αυτοεξορία στο Παρίσι – ταξίδεψε σαν… Κώστας Τριανταφυλλίδης(!) για να μην τον πάρουν μυρωδιά οι δημοσιογράφοι και δήλωσε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της Ολυμπιακής «Φεύγω, γιατί την Ελλάδα την κυβερνούν, δύο πούστηδες και μια πουτάνα!..», εννοώντας τρεις μεγάλους εκδότες.

ΟΛΟΙ οι εκδότες κάθονταν προσοχή μπροστά στο βασιλιά αλλά μόλις τον έδιωξαν, όλες οι εφημερίδες τον έγραψαν… Κοκό!!! Το ίδιο έγινε και με τη χούντα. Όλες οι εφημερίδες χειροκροτούσαν και υμνολογούσαν τον Παπαδόπουλο και μόλις έπεσε τον έβριζαν και τον φασκέλωναν…

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ο Αλέξης πρέπει να φροντίσει, να πάρουν τα νέα κανάλια στα χέρια τους, ΕΝΤΙΜΟΙ άνθρωποι, που δεν έχουν κάνει στη ζωή τους βρόμικες δουλειές, δεν έχουν μπλέξει σε συνωμοσίες και δεν έχουν λαδωθεί με μίζες, γιατί διαφορετικά, αφού τα κανάλια θα είναι λιγότερα, οι διάφοροι κομπιναδόροι, οι γνωστοί προμηθευτές του δημοσίου, οι μεγαλοεργολάβοι, οι μεγαλοκατασκευαστές και οι έμποροι όπλων θα τους πλησιάσουν και επειδή θα είναι πιο λίγοι θα τους λαδώνουν πιο εύκολα!..

ΕΧΟΥΜΕ λοιπόν τη γνώμη ότι το κράτος, η πολιτεία, δεν θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, ούτε και θα φτωχύνουν οι Έλληνες, αν το κράτος εισπράξει 5-10 «δεκάρες» παρακάτω από τους νέους ιδιοκτήτες των καναλιών, γιατί αν δεν επιλεγούν οι ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟΙ και οι περισσότερο δημοκρατικοί και πατριώτες, τα λίγα περισσότερα χρήματα που θα εισπράξει από τις άδειες, στο τέλος η πολιτεία και οι πολίτες θα τα πληρώσουν πολύ ακριβότερα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria