Το μπλόκα της αστυνομίας στους αγρότες- ΔΕΙΤΕ το σχέδιο της!

Που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία τους

Αρχική » Ελλάδα » Το μπλόκα της αστυνομίας στους αγρότες- ΔΕΙΤΕ το σχέδιο της!

Μπλόκα στα διόδια αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία της Αττικής περιλαμβάνει το σχέδιο της αστυνομίας για την αντιμετώπιση των αγροτών. Στα πλοία δεν θα μπει κανένα τρακτέρ ενώ όσοι αγρότες θέλουν να διαδηλώσουν, μπορούν να το κάνουν πεζοί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το σχέδιο της αστυνομίας έχει ως εξής:

Στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας που βρίσκονται στις εισόδους της πόλης θα υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες των ΜΑΤ που θα εξηγήσουν στους αγρότες ότι απαγορεύεται να προχωρήσουν με τα μηχανήματα τους.

Για τους αγρότες του Μαρκόπουλου, του Κορωπίου και του Μαραθώνα, που είναι αυτοί που βρίσκονται πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, το σχέδιο προβλέπει να στηθούν μπλόκα αστυνομικών σε κομβικά σημεία όπως στην Αττική Οδό ή στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής.

Στα λιμάνια της Κρήτης και των νησιών δεν θα επιτραπεί η επιβίβαση των τρακτέρ στα πλοία ώστε να μην φτάσουν στον Πειραιά και επαναληφτούν εικόνες του παρελθόντος με ένταση και χημικά.

Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες θα σταθμεύσουν σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας όπως η πλατεία Καραϊσκάκη, η λεωφόρος Συγγρού ώστε να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Από αύριο αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα στο κέντρο θα μετακινηθούν όπως γίνεται και σε άλλα μεγάλα συλλαλητήρια ενώ όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής θα βρίσκεται επί ποδός καθώς αναμένονται να φτάσουν πάνω από 20.000 αγρότες.

 

Που δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία τους

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια