Σύσκεψη για τον ΤΑΠ στο δημαρχείο με τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Ενοτήτων Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Σύσκεψη για τον ΤΑΠ στο δημαρχείο με τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Ενοτήτων Καστοριάς

Στο γραφείο Δημάρχου πραγματοποιήθηκε σήμερα  σύσκεψη, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Καστοριάς προς όλους τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων από τις οποίες θα διέλθει ο αγωγός φυσικού αερίου, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού .

Στη σύσκεψη παρευρέθηκε και ο υπεύθυνος του ΤΑΠ κ. Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας και τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Ενότητας Μανιάκων καθώς και τους παρόντες Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων ( Κλεισούρας, Βασιλειάδας – Βέργας,  Λιθιάς, Κορησού, Μαυροχωρίου, Δισπηλιού, Χιλιοδένδρου – Ποριάς, Τσάκωνης, Ιεροπηγής), για θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Παράλληλα, έγιναν προτάσεις εκ μέρους των Προέδρων επί του θέματος ώστε αφενός μεν να γίνουν οι αντίστοιχες προετοιμασίες και αφετέρου να υπάρξει η απαραίτητη τεχνική τεκμηρίωση και ο προϋπολογισμός των δράσεων.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια