Ουκρανία: Έτσι τιμωρούνται οι έμποροι ναρκωτικών από τους φιλορώσους

Βίντεο – Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Αρχική » Κόσμος » Ουκρανία: Έτσι τιμωρούνται οι έμποροι ναρκωτικών από τους φιλορώσους

Βαριά τιμωρία επιφύλασσαν μαχητές σε έμπορο ναρκωτικών τον οποίο συνέλαβαν και βασάνισαν στην πόλη Communar στην περιοχή του Ντονέτσκστην Ουκρανία– ολοκληρώνοντας την πράξη τους, όπως πιστεύεται, με την εκτέλεσή του.

Στο βίντεο ο άνδρας φαίνεται να ικετεύει για τη ζωή του ενώ είναι δεμένος σε στύλο και μαστιγώνεται. Η πλάτη του είναι μελανιασμένη και ματωμένη.

Ο άνδρας που κρατά το μαστίγιο αναγνωρίστηκε ως ο «Olkhon» που έφτασε στην Communar από τη ρωσική πόλη Novosibirsk για να υποστηρίξει τους φιλορόωσους Ουκρανούς μαχητές.

Στο βίντεο ακούγεται κάποιος να λέει «άρχισε η {…} βιντεοσκόπηση, αυτή είναι η τιμωρία ενός εμπόρου ναρκωτικών».

«Σταμάτα σε παρακαλώ, θα πω ό,τι χρειάζεσαι, θα καλέσω έναν άλλο έμπορο και θα έρθει να φέρει ναρκωτικά», λέει ο δεμένος άνδρας.

Τον ρωτούν αν παραδέχεται πως είναι χρήστης κι εκείνος το αρνείται. Εκείνοι όμως απαιτούν να μάθουν γιατί έχει το τηλέφωνο εμπόρου και συνεχίζουν να τον μαστιγώνουν. Ο άνδρας που βιντεοσκοπεί λέει: «δεν χρειαζόμαστε δικαστήρια, ποινές, αυτό είναι αυτό που χρειαζόμαστε».

Ο δεμένος άνδρας φωνάζει: «Ορκίζομαι τα είπα όλα, θεέ μου, δεν αντέχω άλλο, θέλω να ζήσω. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ».

Ο Olkhon απαντά: «Έμποροι ναρκωτικών και junkies ελάτε σε μας, έχουμε τον τρόπο να αντιμετωπίζουμε ανθρώπους σαν κι εσάς. Ελάτε και θα σας θεραπεύσουμε. Αλλά αυτός ο άνθρωπος θα σφαγιαστεί σαν σκύλος. Θα ζήσει μέχρι να σταματήσει να μιλά για τους φίλους του τους εμπόρους και να μας δώσει πληροφορίες, μετά θα πεθάνει. Νομίζει πως θα δείξουμε έλεος αλλά θα τον σκοτώσουμε. Μη φωνάζεις τόσο πολύ, θα τρομάξεις τους ανθρώπους γύρω. Έσπασα το μαστίγιό μου στην άχρηστη πλάτη σου».

Ο άνδρας που υπέστη βασανισμό εξαφανίστηκε και πιστεύεται πως είναι νεκρός.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από κοινότητα φιλορώσων μαχητών στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο VKontakte.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια