Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας: Βασιλόπιτα 2016 και 3α Γενέθλια

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας: Βασιλόπιτα 2016 και 3α Γενέθλια

Η ομάδα Καστοριά: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας έκοψε την βασιλόπιτά της την περασμένη Κυριακή παρουσία πολλών μελών αλλά και νέων ενδιαφερομένων γύρω από θέματα μητρικού θηλασμού κ μητρότητας. Οι μικροί φίλοι της ομάδας διασκέδασαν στον χώρο του παιδότοπου ενώ οι μητέρες , γιαγιάδες κ.α. απόλαυσαν τις συζητήσεις τους με καφέ και πλούσιο μπουφέ που πρόσφεραν τα μέλη της ομάδας.

Η ομάδα Μητρικού Θηλασμού κ μητρότητας Kαστοριάς https://www.facebook.com/groups/kastoriathilasmos/  έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας, και ανήκει και αυτή στο Δίκτυο Ομάδων ανά νομό/πόλη – Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας https://www.facebook.com/thilazo  – που σκοπό έχουν την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση για τη φυσική αυτή διαδικασία από την οποία τόσο έχουμε απομακρυνθεί. Στο γκρουπ υπάρχουν έμπειρες θηλάζουσες μητέρες που είναι στη διάθεση μαμάδων που ίσως χρειαστούν κάποια βοήθεια για το ξεκίνημα ενός επιτυχημένου θηλασμού. Η προσφορά των μελών είναι εθελοντική. Επίσης μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας σε ό,τι αφορά τη μητρότητα όπως είναι ο τοκετός, η διατροφή του παιδιού, θέματα αγωγής και ό,τι προβληματίζει την καθεμιά ή και τον καθένα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως επίσης τους χορηγούς & δωροθέτες μας.

2 3 4 5 6 7

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια