ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σε απάντηση  εγγράφου με αριθμό πρωτοκόλλου 645 και ημερομηνία Πέμπτη 29-1-2016  από τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς  προς το Υπουργείο Υγείας, το οποίο μου γνωστοποιήθηκε και ζητήθηκε η συνδρομή μου και αφορούσε την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στην καρδιολογική κλινική,  υπήρξε άμεση επικοινωνία και συνεννόηση με τον Υπουργό Υγείας.

Το αίτημα για την δυνατότητα κατ’ εφημερία έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών από ιδιώτες καρδιολόγους ικανοποιήθηκε άμεσα (σε διάστημα 2 εργάσιμων ημερών) με Υπουργική Απόφαση την Δευτέρα 1-2-2016.

Να σημειωθεί πως κανένας καρδιολόγος δεν έκανε αίτηση για θέση επικουρικού καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Η δυνατότητα αίτησης είναι ανοιχτή και στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον θα εγκριθεί  αμέσως.

Επιπρόσθετα μετά από χρόνια έλλειψης προκηρύξεων για πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού, έχουν εγκριθεί 81 θέσεις για μόνιμους γιατρούς στην 3η ΥΠΕ. Από τις θέσεις αυτές θα υπάρξει δυνατότητα πρόσληψης μόνιμου καρδιολόγου και γιατρών άλλων ειδικοτήτων που είναι απαραίτητοι στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Ελπίζουμε να υπάρξουν αιτήσεις ενδιαφέροντος για το Νοσοκομείο Καστοριάς γιατί πράγματι η προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια το υπάρχον ιατρικό προσωπικό για την εύρυθμη  λειτουργία των κλινικών είναι αξιέπαινη.

                                                                                                          Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria