Καστοριά: Φτάνει πια αυτή η κόντρα! - OlaDeka

Καστοριά: Φτάνει πια αυτή η κόντρα!

Δεν θα υπήρχε το θέμα αν η αντιδημαρχία ήταν πιο υπεύθυνη

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει τελευταία με βαριές αλληλοκατηγορίες των ιδιοκτητών ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ της 1ης & 2ης πιάτσας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καστοριάς, σχετικά με τις θέσεις στάθμευσης, μπροστά από τον δημοτικό χώρο τουκτιρίου της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, επί της Αθ. Διάκου.

Μιά κόντρα, η οποία κατά τη γνώμη μας θα μπορούσε να είχε λήξει εν τη γενέσει της και να μή πάρει τις διαστάσεις που πήρε, αν η αρμόδια Αντιδημαρχία Καστοριάς,  διαχειρίζονταν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, το εν λόγω θέμα.

Η λύση στο πρόβλημα βρίσκεται κατά τη γνώμη μας, στη η συνεννόηση που θα πρέπει να υπάρξει, μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών και βέβαια του αρμόδιου Αντιδημάρχου, για το πού θα χαραχθούν οριστικά πλέον οι τέσσερις αυτές θέσεις μέσα στον χώρο, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 306/13 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τις οποίες θα πρέπει να τηρούν με αυστηρότητα όλες οι πλευρές, για να μη συνεχίζονται τα παρατράγουδα.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο και είναι κρίμα, να βρίσκονται σε συνεχή αντιπαράθεση, για ένα θέμα που μπορεί να λυθεί με συνεννόηση και καλή πίστη.

 

Εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria