Ζεμπιλιάδου: Συγχαρητήρια κ. Καρυπίδη. Συνεχίστε στον κατήφορο που έχετε πάρει

Νέα σκληρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή του Θ. Καρυπίδη για τη χθεσινή συνεδρίαση του ετήσιου απολογισμού

ZEMPILIADOU
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ζεμπιλιάδου: Συγχαρητήρια κ. Καρυπίδη. Συνεχίστε στον κατήφορο που έχετε πάρει

Συγχαρητήρια κ. Καρυπίδη. Συνεχίστε στον κατήφορο που έχετε πάρει.

Αφού οι απειλές σας και η κάθε είδους ανάρμοστη συμπεριφορά δεν κατάφεραν να μας φιμώσουν πέσατε και παρακάτω.

Προχωρήσατε σε Θεσμική εκτροπή μιας δημοκρατικής διαδικασίας προσβάλλοντας την Θεσμική Μνήμη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Και όλα αυτά γιατί;;;

Για να βάλετε «κουτοπόνηρα» τους Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης να μιλήσουν στο τέλος, όταν θα είχαν λογικά αποχωρήσει, λόγω κόπωσης, οι περισσότεροι Φορείς και Πολίτες από την διαδικασία.

Λογικό και αναμενόμενο αν λάβει κανείς υπόψη του πως ο περιβόητος Απολογισμός σας ως Περιφερειακή Αρχή δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μόνο ένας …ταξιδιωτικός οδηγός με αναμνηστικές φωτογραφίες με Υπουργούς και υποσχέσεις που ίσως να έχουν την ίδια αξία με τις υποσχέσεις που είχαν δώσει …για τη μη περικοπή συντάξεων.

Υποσχέσεις οι οποίες δυστυχώς δεν παρήγαγαν τίποτε ουσιαστικό παρά μόνο φωτογραφικό υλικό για το προεκλογικό σας φυλλάδιο.

Σε ότι αφορά τον πραγματικό απολογισμό των πεπραγμένων σας , η απάντηση θα έρθει πολύ σύντομα…. Επί της οθόνης, των blogs, και των εφημερίδων αν δεν ….απαγορευθεί και αυτό, μετά τις υποδείξεις που τους κάνατε, στη σημερινή συνεδρίαση.

Γιατί κύριε Καρυπίδη καλή η εικονική πραγματικότητα αλλά υπάρχει και η υπαρκτή πραγματικότητα, που δυστυχώς είναι αμείλικτη για τον τόπο και τους πολίτες του.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια