Δελτίο τύπου της Χ.Α. Καστοριάς μετά το άρθρο μας για την προκλητική ενέργεια του Αλβανού ποδοσφαιριστή

Να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να αποπεμφθεί ο ποδοσφαιριστής αυτός από τον ΑΓΣ Καστοριάς

Αρχική » Αθλητικά » Δελτίο τύπου της Χ.Α. Καστοριάς μετά το άρθρο μας για την προκλητική ενέργεια του Αλβανού ποδοσφαιριστή

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ της Καστοριάς, σε αγώνα ποδοσφαίρου του Α’ Τοπικού Πρωταθλήματος, ο αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής του ΑΓΣ Καστοριάς Christo Ganoli, (σ.σ. Το όνομα του ποδοσφαιριστή είναι Χρήστος Γανόλης)  πανηγύρισε μετά την επίτευξη τέρματος κάνοντας προκλητικά τον αετό της μεγάλης αλβανίας.

Μας λυπεί το γεγονός ότι οι διοικούντες του ΑΓΣ Καστοριάς ανέχονται να προβάλλεται από μέλος της ομάδας τους, το σύμβολο των αλβανών δολοφόνων του UCK και του UCC.

Σε μια περιοχή όπως η δική μας, που πλήττεται καθημερινά από εγκληματικές ενέργειες συμμοριτών και κατσαπλιάδων που μπαίνουν στη μεθόριο από την πλευρά της Αλβανίας, θα περιμέναμε μεγαλύτερη ευαισθησία και ταχύτερα αντανακλαστικά.

Επιβάλλεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να αποπεμφθεί ο ποδοσφαιριστής αυτός από τον ΑΓΣ Καστοριάς εφόσον προκάλεσε με αυτόν τον τρόπο. Καλούμε και την ΕΠΣ Καστοριάς να πάρει θέση για το ζήτημα και να πράξει τα δέοντα.

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Τ.Ο. Καστοριάς

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια