Δέσποινα Κοζατσάνη, καρδιολόγος του νοσοκομείου Καστοριάς: “Βοήθεια, σώστε μας. Δεν μπορούμε άλλο”

Αιχμές για τον Σωτήρη Αδαμόπουλο

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Δέσποινα Κοζατσάνη, καρδιολόγος του νοσοκομείου Καστοριάς: “Βοήθεια, σώστε μας. Δεν μπορούμε άλλο”

“Επί τάπητος” τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καστοριάς στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφεριεακού Συμβουλίου από την καρδιολόγο Δέσποινα Κοζατσάνη –

Απουσία του υπουργού Υγείας, παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις, πραγματοποιήθηκε τελικά την περασμένη Κυριακή η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τα προβλήματα του χώρου της υγείας, όπου, ωστόσο, έγιναν αρκετές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας και στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειάς μας.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν, μάλιστα, η τοποθέτηση της γιατρού Δέσποινας Κοζατσάνη, η οποία εκπροσώπησε το Νοσοκομείο Καστοριάς (ελλείψει διοικητή), αναφερόμενη σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της Υγείας στον νομό μας, όπως ο τεράστιος όγκος των ασθενών που οδηγούνται στο Νοσοκομείο, λόγω της έλλειψης άλλων δομών παροχής πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, η μεγάλη απόσταση της βάσης του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο και το Κέντρο Αποκατάστασης Χρονίων Παθήσεων, που, ουσιαστικά είναι σε …αχρηστία παρά τη σημαντική υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει.

Επίσης, η κ. Κοζατσάνη, αναφέρθηκε στις ελλείψεις γιατρών, κυρίως στα Επείγοντα Περιστατικά, αλλά και στην Καρδιολογική Κλινική, γεγονός που δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Δείτε το video:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια