Έφτασε και στην Ευρώπη η τρέλα για τον διαλογισμό της… κλειτορίδας!

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας δάσκαλος και… 15 λεπτά!

Αρχική » Lifestyle » Έφτασε και στην Ευρώπη η τρέλα για τον διαλογισμό της… κλειτορίδας!

Οι πρώτες συνεδρίες θα γίνουν στο Λονδίνο – Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας δάσκαλος και… 15 λεπτά

Μπαίνετε σε μία τάξη, κατεβάζετε το εσώρουχο και αφήνετε έναν άγνωστο (ή μία άγνωστη) να σας δείξει τι σημαίνει διαλογισμός της κλειτορίδας. Η γυναικεία κορύφωση γίνεται επιστήμη και διδάσκεται από ειδικούς…

Ο οργασμικός διαλογισμός ξεκίνησε το 2011 στην Καλιφόρνια από τη Νικόλ Ντεντόν. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως  θα διδάσκεται στο Λονδίνο, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα “Liberation”, προσθέτοντας ότι χιλιάδες γυναίκες αναμένεται να παρακολουθήσουν τις σχετικές συνεδρίες.

Στόχος τους είναι οι γυναίκες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους βιώνοντας ένα απολαυστικό μασάζ της κλειτορίδας με την βοήθεια έμπειρων αλλά άγνωστων ατόμων. Δεκαπέντε λεπτά αρκούν για να νιώσει κανείς την απόλυτη κορύφωση.

Ένας από τους μεγάλους δασκάλους του οργασμικού διαλογισμού, ο Ράσε Ταγιέμπ, θεωρεί ότι θα πρέπει να αξιοποιείται η δύναμη του οργασμού και ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν τον αυνανισμό αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη συναισθηματική επίγνωση, βελτίωση στις διαπροσωπικές τους σχέσεις αλλά και ενίσχυση του αισθήματος πληρότητας.

«Είναι μία σεξουαλική προπόνηση που συνδυάζει το τάντρα, τη γιόγκα, το ζεν, την ύπνωση κ.α» γράφει η Liberation. Μία από τις δασκάλες του οργασμικού σεξ είναι η Εμανουέλ Ντουσέν, η οποία τονίζει πως ο αυνανισμός είναι αυτός που φέρνει τον οργασμό στο σεξ. Η ίδια εξηγεί τι είναι ο διαλογισμός της κλειτορίδας: «Η συνεδρία για τον οργασμικό διαλογισμό χρειάζεται δύο άτομα. Μία  γυναίκα, γυμνή από τη μέση και κάτω και ένα άλλο άτομο (γυναίκα ή άντρα) που πηγαίνει δίπλα της και αρχίζει να την ερεθίζει με το δάκτυλο. Συνήθως οι δάσκαλοι φορούν λάτεξ ή πλαστικά γάντια. Η συνεδρία διαρκεί δεκαπέντε λεπτά».

Όπως επισημαίνει η Ντεντόν, ο ερεθισμός της κλειτορίδας είναι αναζωογονητικός και μπορεί να γίνει η «πυξίδα» των επιθυμιών μας.

Δείτε το βίντεο

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια