Συνεχίζονται οι εργασίες για το Apple Campus 2 - OlaDeka

Συνεχίζονται οι εργασίες για το Apple Campus 2

Με διάστημα 12 μηνών όπως έχει προγραμματιστεί, που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το Apple Campus 2, ολόκληρα γκρουπ εξειδικευμένων εργατών εργάζονται σκληρά για το κυρίως σχήμα του κτιρίου, καθώς και για τα υπόλοιπα βοηθητικά κτίρια, μεταξύ των οποίων το υπόγειο αμφιθέατρο.

Ο πιλότος του Drone, Duncan Sinfield μοιράστηκε μαζί μας ένα ανανεωμένο βίντεο από το campus, δίνοντάς μας μία εικόνα για το πως εξελίσσονται τα έργα από τον Δεκέμβριο. Στα τέλη του περασμένου μήνα και στις αρχές αυτού, αρκετό μέρος από το κεντρικό κτίριο ολοκληρώθηκε δεδομένου ότι τα μοναδικά, με καμπυλωτό γυαλί παράθυρα θα μπορούσαν να αρχίσουν να τοποθετούνται. Στο βίντεο, θα δείτε τα πρώτα πάνελ παραθύρων του κτιρίου, τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του δακτυλίου.

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί όσον αφορά την υπόγεια αίθουσα, και τα κτίρια έρευνας και ανάπτυξης παίρνουν σάρκα και οστά και ολοκληρώνονται.

Η δεύτερη αυτή πανεπιστημιούπολη της Apple θα διαθέτει το 80% των χώρων πράσινο, κεντρικό κήπο με εξωτερική τραπεζαρία, καθώς και περισσότερα από 300 είδη δέντρων με μια ποικιλία οπωροφόρων δέντρων. Οι υπόγειες κατασκευές, όπως εγκαταστάσεις στάθμευσης και το αμφιθέατρο θα καλυφθούν με πράσινο.

Όταν τελειώσει η πανεπιστημιούπολη θα περιλαμβάνει αρκετές δομές πάρκινγκ, γυμναστήριο, καφετέρια και Apple Store.

 

Πηγή: appleworldhellas.com

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria