Επτά αλήθειες για την Alessandra Ambrosio - OlaDeka

Επτά αλήθειες για την Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio, το 34χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν σε κάθε της εμφάνιση και όχι άδικα. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς «αγγέλους» της Victoria’s Secret και από τα πιο αγαπημένα μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων.

Πόσα γνωρίζετε όμως για το πολυφωτογραφημένο μοντέλο που αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο μεγάλων οίκων, αλλά και περιοδικών με τα εξώφυλλα που έχει κάνει;

Διαβάστε επτά αλήθειες για την καλλονή Αλεσάντρα…

1. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από 12 ετών οπότε και πήγε σε μια σχολή. Στην ηλικία των 14 ετών ήταν μεταξύ των 20 φιναλίστ διαγωνισμού μόντελινγκ που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία.

ales4

2. Το 2012 ήταν 6η στη λίστα του Forbes με τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα παγκοσμίως. Εκτιμάται μάλιστα ότι έχει βγάλει μέχρι και 6,6 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα χρόνο.

3. Δεν έχει εργαστεί ποτέ πριν γίνει «άγγελος» για την Victoria’s Secret. To top model ήταν το πρόσωπο της Calvin Klein το 1999 και το 2000 μπήκε στην ομάδα της σε ηλικία 22 ετών.

ales2

4. Η σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις δεν είναι ιδιαίτερα καλή, σύμφωνα με την ίδια. Ωστόσο σε ηλικία 11 ετών έκανε χειρουργική επέμβαση στα αυτιά για να αλλάξει το μεγάλο τους μέγεθος.

5. Το διάσημο μοντέλο έχει ένα όχι και τόσο κρυμμένο τατουάζ αφού εμφανίζεται συνεχώς με εσώρουχα στις φωτογραφήσεις της. Το τατουάζ της στη μέση της, στην αριστερή πλευρά και απεικονίζει μια μικρή γάτα, που στηρίζεται σε ένα μισοφέγγαρο ενώ κουνάει ένα μικροσκοπικό αστέρι.5

6. Έχει τη δικιά της σειρά ρούχων. Η εμπλοκή της στο χώρο της μόδας όχι ως μοντέλο, αλλά σαν ιδιοκτήτρια έγινε το Μάρτιο του 2014 με μια σειρά από ρούχα, αξεσουάρ και αρώματα.

7. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Η Ambrosio άρχισε να βγαίνει με τον επιχειρηματία Jamie Mazur το 2005. Αφού έμεινε έγκυος το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και σήμερα έχει δύο παιδιά, μια κόρη, την Anja Louise Ambrosio Mazur και έναν γιο, τον Noah Phoenix Ambrosio Mazur.7

ales3ales5ales6ales7ales8ales9ales10ales12

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria