Εντός του μήνα η προκήρυξη για την ενίσχυση επιστημόνων μέσω ΕΣΠΑ - OlaDeka

Εντός του μήνα η προκήρυξη για την ενίσχυση επιστημόνων μέσω ΕΣΠΑ

Εντός του τρέχοντος μηνός θα δημοσιευθεί η προκήρυξη του προγράμματος για την ενίσχυση επιστημόνων, σύμφωνα  με δήλωση του Αρμόδιου Υφυπουργού για τα θέματα ΕΣΠΑ κ. Α. Χαρίτση.

Μόλις δημοσιευθεί το πρόγραμμα θα επακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά για την υπαγωγή τους στο πρόγραμμα.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να δοθούν επιδοτήσεις ΕΣΠΑ σε όλες τις κατηγορίες των ιατρών. Οι επιδοτήσεις αυτές, είναι γεγονός, ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους γιατρούς, στην δύσκολη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα και φυσικά το ιατρικό επάγγελμα.

Εν τω μεταξύ να θυμίσουμε, ότι μετά από συνεχόμενες προσπάθειες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, από το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών που αφορά όσους νέους ιατρούς ήταν εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ και έκαναν έναρξη δραστηριότητας από 1/1/2014 έως 31/8/2015.

Ειδικότερα δικαιούχοι του ως άνω προγράμματος είναι οι πρώην εγγεγραμμένοι άνεργοι που δημιούργησαν επιχείρηση κατά το χρονικό διάστημα από 01.01.2014 έως και 31.08.2015, και εξακολουθούν να τη διατηρούν.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria