ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής που συνελήφθη για παιδεραστία

Σεισμός στον πολιτικό κόσμο

Αρχική » Ελλάδα » ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής που συνελήφθη για παιδεραστία

Αμηχανία έχει προκαλέσει το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που αναφέρει ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης, συνελήφθη για παιδεραστία.

Το θέμα συζητείται ήδη στους κόλπους της ΝΔ με ιδιαίτερο προβληματισμό για την επικοινωνιακή διαχείρισή του, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην βουλευτής παραμένει ως στέλεχος στο κόμμα.

Η σύλληψη, σύμφωνα με το “HOT DOC” έγινε όταν ο Νίκος Γεωργιάδης υπηρετούσε ως σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας αλλά δεν κινήθηκε καμία νομική διαδικασία από τις αρχές της χώρας καθώς ο κ.Γεωργιάδης είχε κάνει χρήση του διπλωματικού του διαβατηρίου.

GEORGIADIS-PAIDERASTIA

 

80df65b04a659d472bca438f07b1461b8d73b94f.600.375.0a648f76a9df94ce958fd379bdfea778adb0d73c

Η απάντηση το Νίκου Γεωργιάδη στα δημοσιεύματα για την παιδεραστία

Στη Δικαιοσύνη προσφέυγει ο πρώην βουλευτής και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι συνελήφθη για παιδεραστία. Ο κ.Γεωργιάδης αναφέρει στη δήλωσή του:

«Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.  Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο.  Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο.»

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια