ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ: ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ! - OlaDeka

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ: ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!

ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

“Δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από κανέναν αντιδήμαρχο μαζί μου για θέμα παραίτησης. Ο Πετρόπουλος πιστεύω ότι απλά υπερβάλλει, αν έκανε τέτοιες δηλώσεις. Οι παραιτήσεις υποβάλλονται στον δήμαρχο και όχι σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Και σε μένα δεν υποβλήθηκε τίποτε.”

Σε αυτό το σημείο του αναφέραμε ότι σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο Πετρόπουλος θα του υποβάλλει την παραίτηση αύριο το πρωί. Ο δήμαρχος Καστοριάς μας αφόπλισε λέγοντας:

“Πιστεύω ότι πρόκειται για υπερβολές ή παρερμηνείες. Αν όμως κάνω λάθος στην εκτίμηση μου, ε, τότε θα σας πω, δεν τρελαθήκαμε κι όλας, για να μην μας ξεφύγει και καμία άλλη κουβέντα! ” 

Τα λόγια ανήκουν στον δήμαρχο Καστοριάς που δηλώνει άγνοια αλλά και ετοιμότητα για το θέμα παραίτησης Πετρόπουλου που προέκυψε από κάποια δημοσιεύματα λίγες ώρες πριν .

Ο Ανέστης Αγγελής ανέφερε ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει πως ένας αντιδήμαρχος παραιτείται για να κάνει ηρωική έξοδο πριν γίνουν πραγματικότητα φήμες που θέλουν καρατομημένους κάποιους  αντιδημάρχους από τον ίδιο τον δήμαρχο λόγω κακής …βαθμολογίας όσον αφορά στην αξιολόγηση έργου.

“Όσον αφορά στην οδική κατάσταση μετά τον χιονιά, σας αναφέρω ότι η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο και οι δρόμοι σε όλο το οδικό δίκτυο του δήμου είναι ανοικτοί”

Το oladeka.com επικοινώνησε με πολλά στελέχη της ομάδας Αγγελή και αποτέλεσε κοινή πεποίθηση από όλους ότι ή στην ουσία μοιάζει απίστευτο το σενάριο παραίτησης (το έχει κάνει πολλές φορές ο Τάκης για εντυπωσιασμό αυτό) ή ότι ο αντιδήμαρχος επηρεάστηκε από κάποιους δημότες που του έκαναν παράπονα για την κατάσταση με τα χιόνια και τον ελλιπή στολισμό της πόλης (και πάνω στα λόγια και μετά και από κανένα ποτηράκι παραπάνω ο αντιδήμαρχος λειτούργησε σαν να βρίσκονταν σε κερκίδα), ή μετά από διάφορες φήμες περί αλλαγής του με άλλον στη θέση του αντιδημάρχου (που δεν θέλει να αφήσει με τίποτα) αποφάσισε εν θερμώ να προβεί σε μια πολιτική ενέργεια έτσι ώστε να προλάβει τον Αγγελή και να δημιουργήσει την αίσθηση ότι έφυγε και δεν τον διώξανε. “Θα φύγω με το κεφάλι ψηλά” φέρεται να είπε σε κάποιον με τον οποίον συνομίλησε λίγο πριν ο Δημήτρης Πετρόπουλος ενισχύοντας απόλυτα το τελευταίο σενάριο περί ηρωικής εξόδου πριν την αποπομπή.

Με αυτόν τον τρόπο ίσως να πιστεύει ότι μηδενίζει το κοντέρ της τεράστιας φθοράς, και ότι μπορεί να χρισθεί άνετα ως ένας δυναμικός δελφίνος μέχρι τις επόμενες εκλογές!

Πάντως, ένας από τους ανθρώπους της ομάδας Αγγελή που μιλήσαμε σχετικά με την τελευταία πιθανότητα, είπε χαρακτηριστικά “Που πάς ρε Τάκη, που πας!”

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ: ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria