Απάντηση του ΣΕΓ στον Γιάννη Κορεντσίδη - OlaDeka

Απάντηση του ΣΕΓ στον Γιάννη Κορεντσίδη

Κουτσουλιώτας: “Όχι μόνο κλήθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, αλλά του προτάθηκε να προεδρεύσει στην ανοιχτή συνάντηση των γουνοποιών και αποδέχθηκε την πρόταση. Καλέσαμε και την ΕΔΗΚΑ”

Μηνάς Κουτσουλιώτας: “Όχι μόνο κλήθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, αλλά του προτάθηκε να προεδρεύσει στην ανοιχτή συνάντηση των γουνοποιών και αποδέχθηκε την πρόταση. Καλέσαμε και την ΕΔΗΚΑ”

Σε νέες κόντρες μπαίνουν οι Σύνδεσμοι Γουνοποιών Καστοριάς (ΣΕΓ και Προφήτης Ηλίας), με αφορμή την πρόσκληση για την άτυπη Γενική Συνέλευση των εμπλεκομένων του κλάδου της Γούνας.

Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του “Προφήτη Ηλία”, Γιάννη Κορεντσίδη, αναφορικά με το ποιοι έχουν προσκληθεί και έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση να συμμετέχουν, έδωσε μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ, ο πρόεδρος του ΣΕΓ, Μηνάς Κουτσουλιώτας, ο οποίος σε ό,τι αφορά το ΕΒΕ Καστοριάς, τόνισε πως ο κ. Καραταγλίδης σε συνομιλία του με τον κ. Κώστα Μπούρτζο (μέλος της διοίκησης του ΣΕΓ) στις 11 Ιανουαρίου, αποδέχθηκε πρόταση, όχι απλώς να συμμετέχει, αλλά να προεδρεύσει στην άτυπη Γενική Συνέλευση, ενώ και η ΕΔΗΚΑ έχει κληθεί.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria