10ήμερο προσφορών από το GeekBuying.com - OlaDeka

10ήμερο προσφορών από το GeekBuying.com

Το GeekBuying.com, ξεκίνησε έναν νέο κύκλο προσφορών με το νέο 10ήμερο XMAS DEALS. Από σήμερα (8-Δεκ.) μέχρι και τις 18-Δεκ., θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε Smartphone, Tablets, Gadgets και πολλά άλλα!

Μερικές προτάσεις από εμάς είναι, το Meizu Metal. Από την κορυφαία εταιρεία Meizu, το Metal, έρχεται «φορτωμένο» με 5.5” οθόνη FHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio X10, 2GB RAM και 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης! Η προσφορά που τρέχει αυτή την στιγμή είναι στα 222.33€ για πολύ περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

meizu_metal

Προσφορές υπάρχουν και στα τετρακόπτερ, όπως το DJI Phantom 3 Advanced Edition. Phantom 3 είναι της γνωστής εταιρείας DJI και μπορείτε να το βρείτε στα 931.09€. Είναι ακόμα πιο φθηνά από την προηγούμενη προσφορά τους στα 940€ πριν λίγες μέρες. Αλλά ποιος θα προλάβει; 1 τεμάχιο ακόμα υπάρχει…

dji_phantom_3

Και η 3η πρόταση μας είναι ένα ωραίο gamepad που υπάρχει αυτή την στιγμή στην σελίδα τους κάτω κάτω χαμένο. Το G910 Wireless BT controller είναι συμβατό με πάρα πολλά παιχνίδια android. Επίσης έχει αναδιπλούμενη βάση για smartphone μικρά και μεγάλα. 19.41€ είναι καλή τιμή για αυτό το gamepad το οποίο έχει 2 αναλογικά στικ και διπλά trigger μπροστά.

g910_gamepad

Ακολουθούν σύνδεσμοι (κλικ στις εικόνες) για τις προσφορές που τρέχουν αυτή την στιγμή! Φυσικά, καθημερινά θα προσθαφαιρούνται τα προϊόντα, οπότε μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την σελίδα των προσφορών συχνά για νέα προϊόντα και deals.

smarts tablets tv_boxes

Όλες τις συσκευές θα τις βρείτε στο συνεργαζόμενο κατάστημα GeekBuying.com Το TS έχει στενή συνεργασία με το GeekBuying.com. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο κατάστημα, με πολύ καλούς χρόνους αποστολής και παράδοσης και αν έχετε κάποια απορία, στείλτε μας, είτε σχόλιο σε αυτό το άρθρο, ή με email στο techsmartgr [ατ] gmail [τελεία] com, ή μήνυμα στο facebook fan page του TS και θα κάνουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria