Τσάρλι Σιν: Η πρώην αρραβωνιαστικιά μου ήξερε ότι είχα AIDS και ήθελε σεξ χωρίς προφύλαξη - OlaDeka

Τσάρλι Σιν: Η πρώην αρραβωνιαστικιά μου ήξερε ότι είχα AIDS και ήθελε σεξ χωρίς προφύλαξη

Ο Τσάρλι Σιν βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο «μάτι του κυκλώνα» μετά από τις αποκαλύψεις του ότι είναι φορέας του ιού HIV. Ο ηθοποιός, μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την οργή των δεκάδων ερωμένων του ότι δεν γνώριζαν την κατάστασή του απειλώντας των και με μηνύσεις και αγωγές, επιστρέφει τα «πυρά» λέγοντας ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του και πορνοστάρ γνώριζε τα πάντα. Ο 50χρονος σταρ, χαρακτηρίζει την Brett Rossi «εκβιάστρια», λέγοντας ότι παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί για την υγεία του, εκείνη επέμεινε σε σεξουαλική συνουσία χωρίς προστασία.

Ο Σιν με αυτό τον τρόπο,  αποκρούει την μήνυση που κατέθεσε η πρώην αγαπημένη του, η οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποιούσε σωματικά, την ανάγκασε να διακόψει την κύησή της και δεν την ενημέρωσε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV. Οι δικηγόροι του ηθοποιού αρνούνται κατηγορηματικά ότι ο πελάτης του είχε πρόθεση να εκθέσει στον ιό HIV την ηθοποιό των ενήλικων ταινιών, όπως ανέφεραν έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο.

SHEBEB2«Ήταν εκείνη που επέμενε να κάνει σεξ χωρίς προστασία με τον Σιν, όπως ”ένα φυσιολογικό ζευγάρι”, όταν έμαθε για τη διάγνωση», αναφέρουν τα έγγραφα. «Ως πορνοστάρ, η Rossi είχε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες ερωτικούς παρτενέρ. Η έκθεση σε σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες είναι ένα ρίσκο που η ίδια συνειδητά και εκούσια δέχτηκε κάθε φορά που έκανε σεξ στις ταινίες, και έκανε την ίδια επιλογή, όταν ήρθε σε επαφή με τον Σιν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.  Επιπλέον, στα νομικά έγγραφα γίνεται λόγος ότι ο ηθοποιός, δεν προσπάθησε ποτέ να «κλωτσήσει, πνίξει, να ναρκώσει την Rossi και ποτέ δεν την απείλησε να κάνει έκτρωση…».

Η 26χρονη Brett Rossi, υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον διάσημο ηθοποιό για περίπου 8 μήνες, το 2014. Η νεαρή κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα μήνυση και αγωγή αξιώνοντας από τον 50χρονο το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων ως αποζημίωση για τα όσα υπέστη στα χέρια του Σιν.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria