Συνεργασία Datamed & eClinicalWorks σε θέματα πληροφορικής της υγείας - OlaDeka

Συνεργασία Datamed & eClinicalWorks σε θέματα πληροφορικής της υγείας

Στρατηγική συνεργασία με τη eClinicalWorks, ηγέτη της αγοράς Πληροφορικής Υγείας στις ΗΠΑ και μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, με ηγετική παρουσία σε Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία, ανακοινώνει η Datamed.

Στρατηγική της Datamed αποτελεί η μεταφορά της διεθνούς καινοτομίας και του state-of-the-art στον τομέα του eHealth στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η eClinicalWorks, με 4.300 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, έχει παρουσία σε περισσότερες από 70.000 εγκαταστάσεις Υγείας διεθνώς, εξυπηρετώντας 225 εκ. ασθενείς. Οι εφαρμογές της χρησιμοποιούνται από περισσότερους των 850.000 επαγγελματιών Υγείας, ενώ εγκαταστάσεις με τις εφαρμογές της eClinicalWorks έχουν κερδίσει 13 HIMSS Davies Βραβεία.

Αντικείμενο της συνεργασίας αποτελεί η από κοινού υλοποίηση και προώθηση καινοτόμων λύσεων Πληροφορικής Υγείας σε θέματα ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων Νοσοκομείων και ηλεκτρονικού φακέλου ασθενή, βασιζόμενων σε σύγχρονες cloud-based τεχνολογίες, καθώς και λύσεων eHealth και m-mHealth σε Ελλάδα και Κύπρο.

O κ. Ανέστης Χριστοδουλάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Datamed χαιρέτησε τη συνεργασία λέγοντας: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία μας με την eClinicalWorks, έναν παγκόσμιο γίγαντα της Πληροφορικής Υγείας με σύγχρονες λύσεις σε όλες τις ηπείρους. Όραμα και φιλοσοφία της Datamed εδώ και χρόνια αποτελεί η μεταφορά της διεθνούς καινοτομίας και των σύγχρονων τεχνολογιών για το χώρο της Υγείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με τη συνεργασία μας με την eClinicalWorks, επιδιώκουμε να πάμε την έννοια του eHealth και mHealth στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας άρτιες λύσεις στους πελάτες μας, εναρμονισμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου, αλλά και ανερχόμενες αγορές του εξωτερικού.”

Από την πλευρά της eClinicalWorks, o Chief Executive Manager και συνιδρυτής της εταιρείας κ. Girish Navani δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι να προσφέρουμε την εκτεταμένη εμπειρία μας στην Πληροφορική Υγείας στη συνεργασία μας με την Datamed” και πρόσθεσε “Στις ΗΠΑ, δουλεύουμε με οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Υγείας κάθε μεγέθους και ειδικότητας και ανυπομονούμε να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία μας αυτή για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η συνεργασία αυτή με την Datamed θα βοηθήσει τα νοσοκομεία, αλλά και τους ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών υγείας, ώστε να επωφεληθούν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα υπηρεσιών Υγείας της eClinicalWorks, βελτιώνοντας κατά το μέγιστο την ποιότητα των υπηρεσιών τους.”

Εαν θελετε να τα μαθαίνετε όλα για την Υγεία κάνετε like ΕΔΩ ►

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria