Πήγαινε για τρέξιμο στο «Στρατιωτικό» γήπεδο της Κοζάνης με τη 16χρονη κόρη του και τους επιτέθηκαν νεαροί μέσα στο Δημοτικό Πάρκο-Επέμβαση ΟΠΚΕ και Αστυνομίας! - OlaDeka

Πήγαινε για τρέξιμο στο «Στρατιωτικό» γήπεδο της Κοζάνης με τη 16χρονη κόρη του και τους επιτέθηκαν νεαροί μέσα στο Δημοτικό Πάρκο-Επέμβαση ΟΠΚΕ και Αστυνομίας!

 Ένα πρωτόγνωρο, για την Κοζάνη, περιστατικό σημειώθηκε το βραδάκι της Τρίτης, περί στις 7 μ.μ, μέσα στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης.

Ένας 44χρονος πατέρας μαζί με τη 16χρονη κόρη του, ενώ κατευθύνονταν προς το «Στρατιωτικό» γήπεδο για τρέξιμο, δέχθηκαν μέσα στο πάρκο επίθεση από παρέα νεαρών, ηλικίας 16-20 ετών, οι οποίοι πιθανότατα βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δε δίστασαν να πειράξουν αρχικά το κορίτσι και, στη συνέχεια, να χτυπήσουν τον πατέρα!

Σύμφωνα με σχετική περιγραφή συγγενικού προσώπου του πατέρα, που έχει αναρτηθεί στο Facebook, όταν πέρασε η κοπέλα μπροστά από τη συγκεκριμένη παρέα, ένας από τους νεαρούς μπήκε μπροστά και την πείραξε. Όταν ο πατέρας της, που ήταν πιο μπροστά, πήγενα δει τι συμβαίνει, ένας άλλος νεαρός τον χτύπησε, ίσως και με μεταλλικό αντικείμενο, δυο φορές στο πρόσωπο. Ωστόσο, αρκετά γεροδεμένος, ο πατέρας σηκώθηκε αμέσως και στη συνέχεια άρχισε να κυνηγά τους δυο νεαρούς, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγη.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο δημοτικό πάρκο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας (ΟΠΚΕ και Ασφάλεια), οι οποίες ειδοποιήθηκαν από περίοικους. Εντός μιας ώρας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν νεαρό,  οποίος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές, ενώ αναζητούν τον δεύτερο.

 

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria