Ο Άδωνις 'έδωσε' στο Twitter τα τηλέφωνα των 50 υπογραφών που τον στήριξαν - OlaDeka

Ο Άδωνις ‘έδωσε’ στο Twitter τα τηλέφωνα των 50 υπογραφών που τον στήριξαν

Ψηφιακή “γκάφα” από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος θέλοντας να αποδείξει πως κάνει τον λόγο του πράξη, έβγαλε στη “σέντρα” εκείνους που τον στήριξαν για να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ (Pics)

Ήταν η πρώτη του αντίδραση μετά τις εκτιμήσεις για το οριστικό αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ που τον φέρνουν στην τέταρτη θέση.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το “κάδρο” που έφτιαξε με τις 50 υπογραφές τις οποίες κατάφερε να συγκεντρώσει για να κατέβει για την υποψηφιότητα της προεδρίας της ΝΔ. Το θέμα είναι πως στο “κάδρο” εμπεριέχονταν εκτός από τα ονόματα, και τα τηλέφωνα επικοινωνίας εκείνων που τον στήριξαν.

Η εν λόγω φωτογραφία “θολωμένη” για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων που στήριξαν τον Άδωνι Γεωργιάδη:

Στη συνέχεια μετά την κατακραυγή που ακολούθησε στο Twitter από χρήστες, ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, αποφάσισε να διαγράψει το επίμαχο Tweet, διορθώνοντας το ατόπημα:

Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε μαζέψει τις 50 υπογραφές που απαιτούνταν για να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος στο παρά πέντε και μάλιστα τις είχε καταθέσει με καθυστέρηση μερικών λεπτών. Μετά από ένσταση του, η ΚΕΦΕ είχε δεχθεί την υποψηφιότητα του.

Σε άλλη του ανάρτηση, ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στις εκλογές της Κυριακής. Ανακοίνωσε πως θα κάνει περαιτέρω δηλώσεις μετά το τελικό αποτέλεσμα. Το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα λόγω του ότι δεν είχαν όλες οι εφορευτικές φαξ.

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria