Καμμένος: Το 2016 θα είναι έτος επανόρθωσης των λαθών του παρελθόντος και κλεισίματος των πληγών - OlaDeka

Καμμένος: Το 2016 θα είναι έτος επανόρθωσης των λαθών του παρελθόντος και κλεισίματος των πληγών

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι «οι μονάδες της παραμεθορίου, ο Έβρος, τα νησιά, οι μάχιμες μονάδες, στελεχώνονται άμεσα από το σύνολο των οπλιτών που κατατάσσονται και με ένα δίκαιο τρόπο μεταθέσεων υπηρετούν όλη τη θητεία τους, χωρίς διακρίσεις».

«Το 2016 θα τιμήσουμε ιδιαίτερα τους ήρωές μας, που έπεσαν εν καιρώ πολέμου και εν καιρώ ειρήνης, και θα αποτελέσει αφορμή για τον εορτασμό, σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, της τίμησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Οι λαοί οι οποίοι ξεχνούν, είναι λαοί οι οποίοι πεθαίνουν και ο ελληνικός λαός ούτε ξεχνά, ούτε πεθαίνει» τόνισε ο υπουργός.

Κάνοντας απολογισμό του 2015, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις απάντησαν σε κάθε πρόκληση, σε κάθε απειλή, κάθε μέρα, στη στεριά, στον αέρα, στη θάλασσα. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά την τεράστια συρρίκνωση των οικονομικών τους, διατηρούν σε υψηλό επίπεδο το ηθικό που είναι η εγγύηση για τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας».

Τον κ. Καμμένο συνόδευαν η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ο γγ του υπουργείου, Γιάννης Ταφύλλης.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria