Θα πάνε τελικά οι γυναίκες στο στρατό; Νέες ενδοκυβερνητικές διαφωνίες - OlaDeka

Θα πάνε τελικά οι γυναίκες στο στρατό; Νέες ενδοκυβερνητικές διαφωνίες

Διάσταση απόψεων έχει προκύψει στο κυβερνητικό στρατόπεδο από το ζήτημα της στράτευσης των γυναικών που έβαλε στο τραπέζι ο Πάνος Καμμένος

 

Είναι σαφές πως η πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας δεν αποτελεί θέση του Μεγάρου Μαξίμου, χωρίς, όμως αυτό να ανησυχεί τα κυβερνητικά στελέχη.

Άλλωστε και στο ζήτημα του συμφωνούν συμβίωσης φάνηκε ότι τα δυο κόμματα έχουν διαφορετικές τοποθετήσεις αν και από τους ΑΝΕΛ υπήρξαν τελικά τρεις διαρροές.

Εκεί που θα φανεί η συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι Στα επόμενα δύσκολα νομοσχέδια τα οποία θα έρθουν τον Ιανουάριο στη Βουλή.

Και από την Κουμουνδούρου, πάντως κρατούν αποστάσεις όσον αφορά τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου. Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας τόνισε πως είναι γνωστό ότι τα δυο κόμματα σε επί μέρους θέματα έχουν διαφορετικές αντιλήψεις:

«Δεν πρέπει να δίνουμε τόση έκταση στις προσωπικές απόψεις που εξέφρασε ο κύριος Καμμένος και δεν θα πρέπει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που έχουν τόσο μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, να χρησιμοποιούν τις δηλώσεις αυτές για να δημιουργήσουν ζήτημα από το πουθενά».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria