Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας. Την Παρασκευή στη Βουλή για Ντόρα και Λεβέντη - OlaDeka

Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας. Την Παρασκευή στη Βουλή για Ντόρα και Λεβέντη

Στην πρώτη γραμμή για την στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής με περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις και συχνότερη παρουσία στο κοινοβούλιο αποφάσισε να βγει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια έκδηλη προσπάθεια να απαντήσει στην έντονη κριτική που δέχονται οι υπουργοί του από σύσσωμη την αντιπολίτευση. 

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε στη δημόσια τηλεόραση τη Δευτέρα αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις του στο πλαίσιο της τριμερούς Ελλάδας – Κύπρου- Αιγύπτου ο κ. Τσίπρας θα ξανατοποθετηθεί δημοσίως την Παρασκευή στη Βουλή προκειμένου να στηρίξει με τη δημοφιλία του τις κυβερνητικές θέσεις και τους βαλλόμενους αρμόδιους υπουργούς. Θα απαντήσει μάλιστα σε δύο θέματα που αποτελούν «αγκάθι» για την κυβερνητική πολιτική: την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την κυβέρνηση.

Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει στην Ντόρα Μπακογιάννη η οποία καταλογίζει στην κυβέρνηση σοβαρά σφάλματα στη διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης και κάνει λόγο για “αφελληνισμό των τραπεζών”. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί στην αποτροπή του ενδεχομένου κουρέματος των καταθέσεων που επετεύχθη με την ανακεφαλαιοποίηση αλλά και στο γεγονός ότι το Δημόσιο χρησιμοποίησε τελικά μόνον 5,7 δις ευρώ από το ΤΧΣ για την ανακεφαλαιοποίηση από το σύνολο των 25 δις ευρώ που είχαν προβλεφθεί να διατεθούν από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας (ESM).

Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει, όμως, και στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την επιλογή των νησιών όπου δημιουργούνται τα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης μεταναστών (hot spots).

(Πηγή φωτογραφίας: sooc)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria