Βάζουν το κινητό ανάμεσα στο στήθος για να μετρήσουν το μέγεθος του - OlaDeka

Βάζουν το κινητό ανάμεσα στο στήθος για να μετρήσουν το μέγεθος του

Οι ιάπωνες προγραμματιστές φέρνουν την «επανάσταση» στις δοκιμές των εσωρούχων από γυναίκες, αφού έχουν εφεύρει μια εφαρμογή η οποία υπολογίζει το τέλειο μέγεθος σουτιέν. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενες, είναι να τοποθετήσουν το τηλέφωνο ανάμεσα στο στήθος τους.

Η εφαρμογή ονομάζεται ChiChi και έχει δημιουργηθεί για τις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο για να δοκιμάζουν εσώρουχα για να βρουν το κατάλληλο μέγεθος. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενες είναι να τοποθετήσουν ένα smartphone που είναι εξοπλισμένο με την εφαρμογή ανάμεσα στα στήθη τους και να περιμένουν για την ανάγνωση που θα τις ενημερώνει για το μέγεθος σουτιέν που πρέπει να φορέσουν.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, 4 στις 5 γυναίκες σε όλον τον κόσμο, είτε δεν γνωρίζουν το μέγεθος του σουτιέν που πρέπει να φορέσουν, είτε κάνουν λάθος κατά την αγορά των εσωρούχων. Η ιστοσελίδα ενημερώνει τις γυναίκες: «Τοποθετήστε το smartphone ανάμεσα στα στήθη σας και θα βρείτε το μέγεθος για το σουτιέν σας».

Το ChiChi βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική έκδοση, καθώς η εφαρμογή τελειοποιείται με έναν αριθμό εθελοντών που το δοκιμάζουν στο στήθος τους. Οι γυναίκες που παίρνουν μέρος εθελοντικά πρέπει εκ των προτέρων να δηλώσουν το μέγεθος που πιστεύουν ότι έχουν, ενώ οι υπεύθυνοι ζητούν συμμετοχές ιδιαίτερα από γυναίκες με μέγεθος πάνω από Ε.

Η εφαρμογή θα αρχίσει να πωλείται από τα μέσα Ιανουάριου. Βέβαια μια φεμινιστική ομάδα στην Ιαπωνία επικρίνει τη συγκεκριμένη εφαρμογή λέγοντας ότι έχει σχεδιαστεί από άνδρες και ότι οι γυναίκες δεν τη χρειάζονται αφού μπορούν ενστικτωδώς να βρουν το κατάλληλο νούμερο σουτιέν που πρέπει να αγοράσουν.

«Γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχουν γυναίκες που να παραπονιούνται για κνησμό, πληγή ή δυσφορία από λάθος νούμερο σουτιέν», τονίζουν.

chichi01 chichi02 chichi03 chichi04 ff1-735x441

 

πηγη

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria