ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - OlaDeka

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η Καστοριά αρέσει στον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας. Δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται για διακοπές

Τον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας κ.Πάνο Σκουρλέτη εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του oladeka.com στη βόρεια παραλία της Καστοριάς, ανήμερα των Χριστουγέννων.Με την τωρινή επίσκεψη του φαίνεται ότι δεν άλλαξε συνήθειες.

Ο κ. Σκουρλέτης επιλέγει για πολλοστή φορά την πόλη της Καστοριάς ως εορταστικό προορισμό με οικογένεια και φίλους. Η σχέση του αυτή κρατά χρόνια με την όμορφη και γραφική πόλη της Δυτικής Μακεδονίας. Πολύ πριν ακόμη γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος υπουργοποιηθεί, επέλεγε τακτικά την πόλη της Καστοριάς για εξορμήσεις και στιγμές χαλάρωσης.

Μετά λοιπόν τον Νίκο Βούτση που επέλεξε την Καστοριά για τις Πασχαλινές του διακοπές την περσινή Άνοιξη, (τότε υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – νυν πρόεδρος της βουλής), η Καστοριά αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά ως αγαπημένος προορισμός και από τον Πάνο Σκουρλέτη.

Μετά την φωτογράφιση που ο υπουργός αποδέχτηκε με χαμόγελο και περισσή ευγένεια , του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, για να πάρουμε την απάντηση «Υγεία και καλή δύναμη σε όλους μας». Είναι η φράση που εκφράζει και το κεντρικό ζητούμενο της Ελληνικής κοινωνίας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μακάρι οι ευχές να ισχύσουν ως πραγματικότητα στη νέα χρονιά και να αποτελέσουν εφόδια για την γενικότερη ανάκαμψη της χώρας μας.

SKOURLETIS
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

SKOURLETIS2

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria