Εορταστικές εκδηλώσεις στους Αμπελόκηπους

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Εορταστικές εκδηλώσεις στους Αμπελόκηπους

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Αμπελοκήπων διοργανώνει παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εορτών των Φώτων και του καρναβαλιού, όπως αναλυτικά φαίνονται στο πιο κάτω πρόγραμμα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας.

1.- 2η Ιανουαρίου 2016

Ώρα 21:00 Ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας σε συνεργασία με τον αθλητικό μας σύλλογο «ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ» με ζωντανή μουσική στο Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου και ελεύθερη είσοδος. Το χορευτικό ανηλίκων θα παρουσιάσει και θα μας τιμήσει με παραδοσιακούς χορούς!

2.- 6η Ιανουαρίου 2015
Ώρα 10.30 Μέλη και φίλοι του συλλόγου γυρίζουν το χωριό και ψάλουν τα κάλαντα των Θεοφανείων με τη συνοδεία μουσικής μπάντας.

3.- 6η Ιανουαρίου 2016
Ώρα 17.00 ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ στο χωριό!!! θα ξεκινήσει από την πλατεία και με συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας σε όλο το χωριό χορεύοντας σε καρναβαλίστικους ρυθμούς καταλήγοντας πάλι στην πλατεία και να κατευθυνθεί στην Καστοριά, όπου θα γλεντήσουμε με τα υπόλοιπα μπουλούκια.
(συμμετοχή στο μπουλούκι 10 €)
4.- 7η Ιανουαρίου 2016
Ώρα 15.00 Παρέλαση καρναβαλιού στον κεντρικό δρόμο του χωριού μέχρι την πλατεία όπου χορεύουμε και όταν πέφτει το σκοτάδι συνεχίζουμε σε μαγαζιά του χωριού, ώσπου αντέχουμε με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας .

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια