Χαμός για τα «παχιά» πόδια της Μαρίας Κορινθίου - OlaDeka

Χαμός για τα «παχιά» πόδια της Μαρίας Κορινθίου

Ταραγμένη ήταν η χθεσινή ημέρα στο πρωινό του Mega «Καλημερούδια». Η αιτία δεν ήταν άλλη από τα… παχιά πόδια της Μαρίας Κορινθίου!

Στο πάνελ ήταν η γνωστή fashion blogger, Χρυσάνθη Κιτσινέλη, η οποία σχολιάζοντας τις εμφανίσεις κυριών σε εκδηλώσεις, σχολίασε τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου , λέγοντας: «Η Μαρία Κορινθίου έχει κάνει κάτι πολύ σωστό, έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά που το κάνει αυτό. Γιατί δεν είναι για να φαίνονται γιατί είναι παχιά πολύ»!

0275_XRISANTHI_KOYROYPI_KITSINELI_3122014

Αυτό το σχόλιο έκανε έξαλλη τη συνεργάτιδα της εκπομπής Μαριέλλα Σαββίδου , η οποία ρώτησε: «Και οι παχιές δεν δικαιούνται να δείχνουν τα πόδια τους;», με τη fashion blogger να απαντάει: « Όπως και οι πολιτικοί πρέπει να φοράνε γραβάτα, για μένα ναι».

Η Σαββίδου μάλιστα δεν άντεξε και είπε:«Χρυσάνθη μου λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει. Sorry! Ευτυχώς που δικαιούται ο καθένας να ντύνεται όπως θέλει. Μη δημιουργούμε ανασφάλειες».

Η ειδική επί θεμάτων μόδας δεν σταμάτησε και απάντησε: «Είναι θέμα καλαισθησίας». Το επεισόδιο τελείωσε με τη Μαριέλλα Σαββίδου να αναρωτιέται: «Στην παραλία πώς θα πας; Δεν θα βάλεις μαγιό;».

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα, με τη Μαρία Κορινθίου να απαντάει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας: «Τελικά πολύ ενοχλώ».

korinthiou

0046_MARIA_KORINTHIOY_11120153194_MARIA_KORINTHIOY_11120154550_XRISTINA_ALOYPI_MARIA_KORINTHIOY_6112015

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria