Το κακό κορίτσι της Victoria’s Secret δεν μπορεί τις δεσμεύσεις - OlaDeka

Το κακό κορίτσι της Victoria’s Secret δεν μπορεί τις δεσμεύσεις

Ποιο είναι το «αγγελάκι» που απογοήτευσε τον άσο της Μάντσεστερ

Άδοξα φαίνεται πως έληξε η σχέση του 27χρονου μοντέλου της Victoria’s Secret, Anara Atanes με τον 28χρονο παίκτη της Μάνστεστερ Σίτι, Sami Nasri ο οποίος δεν άφησε το χωρισμό τους να περάσει ασχολίαστος.

Μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία το ζευγάρι συγκατοικούσε η Anara μετακόμισε και όπως αφήνει να εννοηθεί ο ποδοσφαιριστής κυρίως με δική του πρωτοβουλία. Ο ίδιος έσπευσε να γράψει στο Twitter: «Η μοναξιά είναι πολλές φορές καλύτερη από μια ψεύτικη παρέα» πετώντας τα βέλη του στο σέξι μοντέλο.

Εκτός από τον χωρισμό τους στην κανονική ζωή το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και… διαδικτυακά αφού σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα κοινωνικά δίκτυα σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα.

Η νεαρή Anara που όπως φαίνεται απογοήτευσε τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι είναι μοντέλο και τραγουδίστρια ποπ μουσικής. Έχει δηλώσει πως δεν της αρέσει να την αποκαλούν το κορίτσι κάποιου καθώς έχει δική της προσωπικότητα και βγάζει μόνη της τα χρήματά της. Φαίνεται δε πως την ελκύει ο αθλητικός χώρος καθώς και η προηγούμενη σχέση της ήταν ποδοσφαιριστής και μάλιστα παίκτης της Άρσεναλ.

Η Anara είναι από τα κακά κορίτσια της Victoria’s Secret καθώς δεν διστάζει να τα βάλει με όποιον έχει διαφωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων γράφοντας τη γνώμη της ακόμη και βρίζοντας όποιον την ενοχλεί. Μάλιστα της είχε απαγορευθεί η είσοδος σε τρεις αγώνες το 2012 επειδή είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο, σύμφωνα με την Daily Star.

Αυτές τις κινήσεις της μάλλον δεν εκτίμησε και ο Sami Nasri που δείχνει να απολαμβάνει την ελευθερία του. Αυτό που περιμένουν τώρα οι θαυμαστές και των δύο είναι μια απάντηση μέσω διαδικτύου από το νεαρό μοντέλο που δεν δείχνει να κρατάει το στόμα του κλειστό.

modelopodosfairo1modelopodosfairo3modelopodosfairo4modelopodosfairo5modelopodosfairo6

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria