Τα γυμνά παρασκήνια της Victoria’s Secret - OlaDeka

Τα γυμνά παρασκήνια της Victoria’s Secret


Το σόου της Victoria’s Secret τράβηξε χθες όλα τα βλέμματα με τα καλλίγραμμα κορίτσια να αποθεώνονται στην πασαρέλα και να συγκεντρώνουν όλα τα φλας. Φαίνεται όμως ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν στα παρασκήνια με τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret να μοιράζονται τις γυμνές προσωπικές τους στιγμές στα κοινωνικά δίκτυα μετά από τις εβδομάδες της κούρασης για το σόου.

Η Elsa Hosk έκανε την αρχή ανεβάζοντας μια ολόγυμνη ασπρόμαυρη φωτογραφία της από τα παρασκήνια στο Instagram σαν δώρο για τους followers της. Το 27χρονο μοντέλο από τη Σουηδία χρησιμοποίησε μια κουρτίνα για να αποδείξει ότι μάλλον δεν χρειάζεται εσώρουχα για να ποζάρει. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αργότερα ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία με την ίδια να φοράει μόνο ένα μαύρο εσώρουχα της εταιρείας και να τρέχει στον διάδρομο στα παρασκήνια του σόου στη Νέα Υόρκη.

Τους followers της τρέλανε και η Stella Maxwell η οποία επίσης ανέβασε δύο γυμνές της φωτογραφίες στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Στη μία φωτογραφία καλύπτει το στήθος της με τα μακριά ξανθά της μαλλιά ενώ στην άλλη είναι topless φορώντας μόνο ένα μαύρο εσώρουχο και κοιτάει με νάζι το φωτογράφο. Και στις δύο φωτογραφίες σχολιάζει ότι βρίσκεται στα παρασκήνια του σόου λίγο πριν ξεκινήσει και ανέβει στην πασαρέλα. Το νεαρό σέξι μοντέλο όπως είναι φυσικό συγκέντρωσε δεκάδες likes με τους φανατικούς θαυμαστές της να την αποθεώνουν.

Τα δύο κορίτσια τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο Instagram και ίσως λίγο περισσότερο απ’ ότι στην πασαρέλα. Μάλλον βέβαια αυτός ήταν και ο στόχος τους.

victoriaswdm1

victoriaswdm3victoriaswdm4

victoriaswdm2

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria