Τέλος καλό… όλα καλά για τον Μιχάλη Παρμάκη - OlaDeka

Τέλος καλό… όλα καλά για τον Μιχάλη Παρμάκη

parmakis_mixalis1Ο Έλληνας πρωταθλητής που έκανε την κοινότητα του στίβου να αγωνιά με την κατάσταση της υγείας του πήρε χθες το μεσημέρι εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και επέστρεψε στο σπίτι και στην οικογένεια του στην Κοζάνη. Ο κορυφαίος δρομέας μίλησε στην SportDay για την περιπέτεια της υγείας του και όλο το ιστορικό που τον έφερε να παραμένει κλινήρης για δύο εβδομάδες.

«Όλα ξεκίνησαν από πόνους στην πλάτη μου και στη δεξιά μεριά όταν έκανα προπονήσεις στις αρχές Νοέμβρη, αλλά δεν έδωσα σημασία. Συνέχισα να τρέχω και το πρόβλημα διογκώθηκε τις τελευταίες ημέρες που πλησίαζε ο Μαραθώνιος της Αθήνας, που είχα βάλει ως στόχο να πάρω μέρος. Έτσι, δεν μπόρεσα ν” αγωνιστώ, αλλά με πρόδωσε ο οργανισμός μου.

Μετά από μια έντονη προπόνηση, επιστρέφοντας στο σπίτι στις 9 Νοεμβρίου λιποθύμησα με αποτέλεσμα να με μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Κοζάνης και βλέποντας την κατάσταση με πήγαν στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου, μεγάλη ταλαιπωρία.

Από ό,τι μου είπαν οι γιατροί ο οργανισμός είχε καταπονηθεί πέρα από τα όρια και είχα ατονήσει πλήρως», λέει ο 31χρονος αθλητής που μετά από δεκαπέντε ημέρες γύρισε και κοντά στα τρία του παιδιά, ενώ φυσικά η σύζυγος του ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά του.

«Μέχρι και η αντιβίωση που πήρα μου δημιούργησε παρενέργειες. Είχα συνέχεια ορό και οι γιατροί τις πρώτες ημέρες έκαναν αγώνα να με συνεφέρουν. Πάλευα για τη ζωή μου και χαίρομαι που τώρα είμαι υγιής. Θα ακολουθήσω μια θεραπεία και θα ξεκουραστώ και μετά μου είπαν πως μπορώ και πάλι να τρέχω».

Πηγή: sportday.gr



Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria