Στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ επιμένουν Μητσοτάκης, Γεωργιάδης - OlaDeka

Στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ επιμένουν Μητσοτάκης, Γεωργιάδης

Με επιστολές προς Μεϊμαράκη και Παπαμιμίκο επαναφέρουν το θέμα της τηλεμαχίας. Γιατί διαφωνεί ο Μεϊμαράκης, ποια η στάση Τζιτζικώστα

 

Το θέμα ενός debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας επαναφέρουν Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώτος έστειλε ήδη επιστολή προς το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που παραμένει πρόεδρος του κόμματος, καθώς και το γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο και θα ακολουθήσει αντίστοιχη κίνηση του κ.Γεωργιάδη.

Ο κ.Μεϊμαράκης όμως διαφωνεί με τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας μεταξύ των ανθυποψηφίων για την προεδρία της κεντροδεξιάς, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην ενότητα της παράταξης. “Δεν είμαστε αντίπαλοι”, λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του,

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας από την πλευρά του έχει διαμηνύσει ότι θα συμμετάσχει σε debate εφόσον λάβουν μέρος σε αυτό και οι τέσσερις υποψήφιοι.

Εν τω μεταξύ η προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται με τους τρεις εκ των υποψηφίων να κάνουν περιοδείες και να δίνουν συνεντεύξεις, ενώ ο κ.Μεϊμαράκης αξιοποιεί την παρουσία του στη Βουλή και σε εκδηλώσεις με την ιδιότητα του υπηρεσιακού προέδρου του κόμματος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria