Νέο βιβλίο που ζωντανεύει από τους Φλωρινιώτες της bitar ! - OlaDeka

Νέο βιβλίο που ζωντανεύει από τους Φλωρινιώτες της bitar !

Video

Μετά το εκδοτικό φαινόμενο “Ο Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων”, ήρθε η σειρά της Κοκκινοσκουφίτσας με τα Κίτρινα! Πρόκειται για το νέο καινοτόμο παιδικό βιβλίο που ζωντανεύει και έρχεται από την bitar, που δημιούργησαν 3 αδέρφια από τη Φλώρινα, οι Βαγγέλης, Ευθύμης  Αικατερίνη – Αλεξάνδρα Παπούλια.
Είναι ένα βιβλίο ζωγραφικής, του οποίου το εξώφυλλο ζωντανεύει μπροστά στις οθόνες των φορητών συσκευών, ενώ μία νέα καινοτομία σας επιτρέπει να το ακούστε, ηχογραφημένο με τη φωνή ενός παιδιού!
Διατίθενται δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Είναι διαθέσιμο για παραγγελίες μόνο στο livebooks.gr. Κοστίζει 8,90 ευρώ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, στον χώρο σας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Κοκκινοσκουφίτσας; Γιατί η χαριτωμένη μικρή με το κόκκινο σκουφί έχει τόση αδυναμία στη γιαγιά της; Ποιος θα νικήσει και θα διώξει τον λύκο; Ποιος θα σώσει την Κοκκινοσκουφίτσα; Τι μυστικό υπάρχει κρυμμένο στο σπίτι της γιαγιάς…;
Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μία διαφορετική προσέγγιση του κλασσικού παραμυθιού, θα ζωγραφίσετε τις σελίδες με όλα τα χρώματα που ξέρετε και θα ακούσετε την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας… αλλιώς!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Πρόκειται για έναν μοναδικό διαγωνισμό, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Στον διαγωνισμό αυτό, όσοι συμμετάσχουν θα κερδίσουν ένα απίστευτο δώρο στο οποίο εφαρμόστηκε εξαιρετική καινοτομία, που θα αλλάξει τον τρόπο του…παιχνιδιού! Κερδίζουν όλοι!
Μην το χάσετε. Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τη bitar στο Facebook και στο Twitter
https://www.facebook.com/Bitar-1503051363352060/timeline/
https://twitter.com/BitarLabs

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria