Νέο αλαλούμ με το Euro Working Group - OlaDeka

Νέο αλαλούμ με το Euro Working Group

Νέο αλαλούμ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αναφορικά με την πορεία των διαβουλεύσεων μεταξύ Ελλάδας και δανειστών ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας κι ενώ ακόμη δεν έχουν κλείσει σοβαρές εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται – για την ώρα τουλάχιστον – στον αέρα η εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ.

Τελευταίες πληροφορίες από Βρυξέλλες αναφέρουν πως οι δανειστές ακύρωσαν τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, καθώς δεν εμφανίζονται ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες της ελληνικής πλευράς στην κατεύθυνση κάλυψης του συνόλου των προαπαιτούμενων που θα ανοίξουν τον δρόμο για συμφωνία και κατ’ επέκταση για την καταβολή της δόσης των 2 δισ. ευρώ.

Από την πλευρά τους κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών δήλωσαν στο News247 πως δεν υπήρχε επισήμως προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group. Οι ίδιοι κύκλοι εξήγησαν πως γίνονται τα τελευταία 24ωρα τηλεδιασκέψεις μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να καλυφθεί το χάσμα ενόψει του Eurogroup, αλλά ωστόσο πως «για σήμερα δεν υπήρχε κάτι προγραμματισμένο».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria