Η μανία που ονομάζεται Mr. Robot - OlaDeka

Η μανία που ονομάζεται Mr. Robot

98% βαθμολογία στο “αυστηρό” Rotten Tomatoes. Η δεύτερη σεζόν του εγκρίθηκε πριν καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Είναι μία από τις πλέον συζητημένες σειρές της φετινής σεζόν έχοντας ήδη αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Η drama-thriller σειρά Mr. Robot έχει ιντριγκάρει το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζει ακάθεκτο. Όσοι δεν γνωρίζετε γιατί έχει προκαλέσει τόσο ντόρο θα το καταλάβετε από πρώτο χέρι στις Τρίτη 24 Νοεμβρίου όταν η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στον OTE TV.

Ο πρωταγωνιστής του Μr. Robot είναι ο Rami Malek (The Pacific, Twilight κ.ά.) που υποδύεται τον Έλιοτ, έναν νέο και ταλαντούχο προγραμματιστή, ο οποίος ζει μία διπλή ζωή. Το πρωί εργάζεται ως ένας τεχνικός σε εταιρεία cyber-security και το βράδυ ως εκδικητής χάκερ. Ο αρχηγός μίας οργάνωσης αναρχικών χάκερ (Christian Slater) θα τον ανακαλύψει και θα τον στρατολογήσει για να καταστρέψει την εταιρεία που έχει αναλάβει να προστατεύει. Ο Έλιοτ θα προσπαθήσει να αντισταθεί στην ευκαιρία να καταστρέψει τους επικεφαλής των πολυεθνικών εταιρειών, που ο ίδιος θεωρεί ότι κυβερνούν τον κόσμο.

“Ένα γεμάτο σασπένς cyber thriller με επίκαιρες ιστορίες και μία υπόθεση όλο ίντριγκα” είναι ένα από τα πολλά διθυραμβικά σχόλια που έχουν γραφτεί για την σειρά με τον δημιουργό και σεναριογράφο Sam Esmail να έχει γίνει αποδέκτης πολλών συγχαρητηρίων για την δουλειά του.
H Portia Doubleday (Her) υποδύεται την “κολλητή” και συνάδελφος του Έλιοτ, η Carly Chaikin (Suburgatory) ως η συνάδελφος χάκερ Νταρλίν και ο Martin Wallstrom τον Σουηδό αντιπρόεδρο σε θέματα τεχνολογίας στην εταιρεία όπου δουλεύει ο Έλιοτ.
Το Mr. Robot θα κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23.00.

 

πηγη

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria