Έτσι είναι τα γκαράζ των πλουσίων που είναι παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα - OlaDeka

Έτσι είναι τα γκαράζ των πλουσίων που είναι παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα

Για τους περισσότερους ένα γκαράζ με δύο αυτοκίνητα θεωρείται πολυτέλεια, ωστόσο στον κόσμο της λάμψης και της χλιδής μια αίθουσα εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων φαίνεται μικρή για χωρέσει την πανάκριβη συλλογή με τις Ferrari, Bentley και Lamborghini των σταρ.

Για τους περισσότερους αστέρες ένα χλιδάτο μεταφορικό μέσο είναι must, υπάρχουν όμως και μερικοί που το πάθος τους για τα αυτοκίνητα δεν σταματά ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο αλλά ούτε και στο… δέκατο πολυτελές και σπάνιο όχημα.

Συλλέκτες αυτοκινήτων υπάρχουν πολλοί και τα χρήματα που έχουν ρίξει για τις συλλογές τους έχουν πολλά… μηδενικά στο τέλος, κάποιοι όμως είναι πιο γνωστοί από τους άλλους.

Δείτε τους διάσημους που είναι παθιασμένοι με τους τέσσερις τροχούς…

Ralph Lauren

Ferrari Testa Rossa του 1958
Ferrari Testa Rossa του 1958
Bugatti Veyron του 2006
Bugatti Veyron του 2006
Jaguar XKSS του 1957
Jaguar XKSS του 1957
Lamborghini Murcielago Super Veloce2010
Lamborghini Murcielago Super Veloce2010

 

Πλούσια συλλογή από μοναδικά αυτοκίνητα διατηρεί ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Ralph Lauren. Στο περιοδικό Vanity Fair έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες από το εκπληκτικό γκαράζ με τα σπάνια μοντέλα.

Στο κέντρο του γκαράζ-μουσείου βρίσκεται μια Ferrari Testa Rossa του 1958, ενώ πιο δίπλα μπορεί κανείς να δει μεταξύ άλλων μια Alfa Romeo Mille Miglia Spyder του 1938, μια Jaguar XKSS του 1957, μια Lamborghini Murciélago Super Veloce του 2010 και μια Mercedes-Benz 280SE του 1971.

Όπως και τα σχέδιά του, η συλλογή αυτοκινήτων του 76χρονου Ralph Lauren εντυπωσιάζει., αφού στο γκαράζ του βρίσκεται μια από τις τρεις Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe του 1938.

Tim Allen