Έξαλλες οι ερωμένες του Τσάρλι Σιν - OlaDeka

Έξαλλες οι ερωμένες του Τσάρλι Σιν

Η σοκαριστική, χθεσινή αποκάλυψη στην οποία προχώρησε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός Τσάρλι Σιν ότι είναι φορέας του ιού HIV, δεν θα περνούσε απαρατήρητη από τις πρώην συντρόφους του-περιστασιακές και μη. «Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι στην πραγματικότητα θετικός στον ιό HIV», ανέφερε στον δημοσιογράφο του NBC επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να νοσεί από τον ιό.

Ως γνωστόν, το πρώην αστέρι της πετυχημένης σειράς «Two and a Half Men», έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο και στις ακραίες ερωτικές περιπέτειες στις οποίες συμμετείχαν και ιερόδουλες. Μετά τα αποκαλυπτήρια, πρώην φιλενάδες του, κατηγορούν τον 50χρονο ηθοποιό ότι τις κρατούσε στο σκοτάδι αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είπε ότι όλες του οι παρτενέρ γνώριζαν τα πάντα. Ο Σιν, ο οποίος φέρεται να έχει κοιμηθεί με πάνω από 5.000 γυναίκες –ανάμεσά τους ιερόδουλες, πορνοστάρ, θαυμάστριες και στρίπερς-, ανέφερε ότι είναι προετοιμασμένος για έναν κατακλυσμό αγωγών και μηνύσεων που θα αντιμετωπίσει, αλλά ξεκαθάρισε ότι είναι «αδύνατον» να μόλυνε τον οποιοδήποτε.

Όπως γράφουν τα αμερικανικά ταμπλόιντ, έξι από τις ερωμένες του έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο στο Λος Άντζελες. Η 29χρονη Bree Olson, που ζούσε με τον Σιν το 2011, είπε ότι ο 50χρονος δεν της είχε πει το παραμικρό. «Δεν είπε ποτέ τίποτα σε εμένα», εξηγεί η νεαρή. «Ήμουν η φιλενάδα του. Ζούσα μαζί του, ήμασταν μαζί. Κάναμε σεξ σχεδόν κάθε μέρα για τουλάχιστον ένα χρόνο», ανέφερε στον δημοσιογράφο Howard Stern. «Τον εμπιστευόμουν…», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα δεχόταν μια συγνώμη από τον ίδιο, η  Olson ήταν σαφής: «Δεν τη θέλω. Θα του έλεγα ‘’άντε γ@@@’ και θα του έκλεινα το τηλέφωνο».

«Δεν υπολόγισε τη ζωή μου καθόλου. Το μόνο που ξέρω, είναι ότι τώρα εξαιτίας του, κάθε φορά που κάποιος θα ακούει το όνομά μου, θα το συνδέει με το HIV».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της επίσης πρώην ερωμένης του, Natalie Kenly, η οποία είπε στο TMZ ότι δεν γνώριζε για την κατάσταση του εραστή της. Πάντως, και οι δυο οι γυναίκες εξετάστηκαν και βρέθηκαν  αρνητικές στον ιό.

chrl02
Ο Τσάρλι Σιν με τις Bree Olson και Natalie Kenly
chrl01
Η Bree Olson

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria