Καστοριά – ΜΙΝERS ΔΕΗ 5-1

Ποιο ήταν το μελανό σημείο του αγώνα!

Αρχική » Αθλητικά » Καστοριά – ΜΙΝERS ΔΕΗ 5-1

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στο ΔΑΚ Καστοριάς την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στις δύο ομάδες, όμως η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ηταν πιο ουσιαστική και πιο εύστοχη με αποτέλεσμα να προηγηθεί 3-0 με σκόρερς τους Σωτηρόπουλο,Τσίκο και Βλαχόπουλο.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Διαμαντόπουλος κέρδισε πέναλτι για την ομάδα των ΜΙΝERS και μείωσε ο Θεοδωρίδης σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε υπεροχή της ομάδος της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ,που πέτυχε άλλα δυο τέρματα με σκόρερς τους Ζορπίδη και Βλαχόπουλο μιας και οι πολλές αλλαγές των ΜΙΝERS αποσυντόνησαν τον ρυθμό της ομάδος.
Διακρίθηκαν από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ οι Τσούκλης, Βλαχόπουλος, Ρατς και Ηλιόπουλος και απο την ομάδα ΜΙΝERS ΔΕΗ οι Σπανίδης, Κασικτσόπουλος, Καραγεωργίου και ο τερματοφύλακας Σιμιτζής.

Άριστη η διαιτησία των Πολυχρονίου, Κυριαζίδη και Σιδερίδη του ΣΔΠ Καστοριάς.

 

Μελανό σημείο του αγώνα το γεγονός ότι η ομάδα ΜΙΝERS ΔΕΗ παρουσιάστηκε με 20 ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα τα 90 σουβλάκια στο τέλος του αγώνα να φτάσουν ίσα-ίσα!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

Κυζάκης,Ηλιόπουλος,Σωτηρόπουλος,Εμμανουηλίδης Δ,Ρατς,Παπαδάμου,Τσούκλης,Ντέμκας,Ζορπίδης,Βλαχόπουλος,Τσίκος.Αγωνίστηκαν επίσης οι Εμμανουηλίδης Ν,Τσιτιρίδης και Αμανατίδης.


ΜΙΝERSΔΕΗ:Σιμιτζής,Τσαουσίδης,Δημόπουλος,Χαλκίδης,Τακίδης,Σπανίδης,ΚασικτσόπουλοςΔιαμαντόπουλος,Ραφαηλίδης,Θεοδωρίδης,Κοτζαιτσής.Αγωνίστηκαν επίσης οι Ατματζίδης,Καραχαρίσης,Λαζαρίδης,Λιάσκος,Καραγεωργίου,Σαββαίδης,Φιλίππου και Μουρατίδης.

 

 

Επόμενη 5η αγωνιστική

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015
ΦΛΩΡΙΝΑ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Ώρα 4 μ.μ γήπεδο Καλλινικης
ΑΙΑΝΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Ώρα 4.45μμ γήπεδο Αιανής

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015
ΑΜΥΝΤΑΙΟ-MINERS ΔΕΗ ‘Ωρα 7 μ.μ ΔΑΚ Αμυνταίου

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015
ΓΡΥΠΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια