Party… συγκέντρωσης σχολικών ειδών από την ”Άρσις Κοζάνης” - OlaDeka

Party… συγκέντρωσης σχολικών ειδών από την ”Άρσις Κοζάνης”

afisa

Η ”Άρσις Κοζάνης” την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιήσει στο Barcode beer bar, από τις 20:00 και έπειτα, συγκέντρωση σχολικών ειδών, παρέας, κουβέντας και φυσικά διασκέδασης.

Σχολικές τσάντες (και μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση), τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χαρτί Α4, διορθωτικά, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, τέμπερες- κηρομπογιές, μαρκαδόρους-ξυλομπογιές, πινέλα, κόλλες (υγρές και στικ), πλαστελίνες, ψαλιδάκια, διαφάνειες κ.α είναι ενδεικτικά κάποια από τα υλικά που έχουν άμεση ανάγκη.

Η ”Άρσις Κοζάνης” ευχαριστεί τους ανθρώπους του Barcode beer bar για τη φιλοξενία του party, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση που θα προσφέρουν στην προσπάθεια αυτή, καθώς ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου.

Σήμερα, που οι ελλείψεις στα δημόσια σχολεία και οι περικοπές είναι τεράστιες, που η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες της σχολικής φοίτησης των παιδιών της, προτάσσετε  η συλλογικότητα και οι ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η συμμετοχή και η αλληλεγγύη είναι που αναγκάζουν για πέμπτη χρονιά φέτος να εντείνουν την προσπάθεια συλλογής σχολικών ειδών για όλα τα παιδιά.
Η συμμετοχή όλο και περισσότερων από μας στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη, αφού και φέτος η κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα, αλλά και οι αντιξοότητες που βιώνουν χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας.

afisa

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria